Widok

Ameno

przepraszam pomyłka --pisałem ja Wakagi ech praca....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kwisatz

Mażę rzeby mieć choć jetnego Siwego. Ewent. morze być Siwucha z afgańskom trafką, coby by był dymek.
PS. Bo dopiero teras tamtęn fpis załwarzyuem

Kamena

Mogę wysłać głupiego SMS do Tjala w twoim imieniu? No proszę pozwól pozwól pozwól!

Dziadku w świetle księżyca

Co za banda wzajemnej adoracji

Dziadku dziadku

Kłopoty z logiką? Jeżeli ty wiesz, że myślisz o sobie to jest już jedna osoba która o tobie myśli, Ja piszę do Ciebie więc jestem drugą osobą, moonlight też coś o tobie napisał więc też choć przez chwilę myślał więc dziś (potwierdzone datami wypowiedzi masz że trzy osoby o Tobie myślały. A jak byś chciał żeby o tobie nie myśleli to byś tu nie pisał staruszku.

ja też się przyłączę do życzeń

...tylko "żona Bokela" pisze się z dużej litery!
więc ja pozdrawiam Żonę Bokela :)) i od Ciebie też!

przy okazji...

Serdeczne pozdrowienia dla nisi, Ifci, Ameny, Smerfetki, Rozi, Bokela z żoną i Jorunda! ... i moonlighta ;)

Mike

Jeśli ktoś uwarza się za frustrata to jedym z niewielu jego problemów jest hipohodria w kwestii psychicznej. Prawdziwy frustrat nie powie, że nim jest. Na przykład ty od razu się wypierasz a ja myśle że znalazłoby się coś nie tak pod twoją czaszką.

Mixer

Gruuuuuuuuuuu Grrrrrruu, Gruch!
He He

hmmmmm....

żeś się dzidek rozgadał dziś ;)... zresztą miło popatrzeć że HP tętni życiem... i nie tylko dzieki Tobie ;)

Mixer

Mniam aż w brzuchu syczy

retia...

"o sobie to myślę tylko ja ;)..." - miało być, że o mnie myślę tylko ja :)))... a że nie tylko ja myślę o mnie to niepodlega dyskusjom żadnym, o! - zresztą kto ma co wiedzieć to wie...też...

tia...

...wszyscy myślą tylko o sobie... a o mnie ??? hmmmm... o sobie to myślę tylko ja ;)... no może nie tylko :)))... nie nie... na pewno nie tylko ja, o!

Mixerku KOCHANY!!!

...to co? Wcale nie jesteś wredny! Kto Ci takich głupot naopowiadał?!?! Komórki nie mam.

Kwisatz

wiec uwazasz sie za fristrata?
ktokolwiek z was sie za kogos takiego uwaza?

Kamena

Nie jestem kochany, jestem wredny i złośliwy. Jak jeszcze raz coś takiego napiszesz to... a numer to niespodziewanka. Masz jakiś swój???

Mixer kochany!

To jest numer do Tjalla? Napewno dobry?

Fionn

Nie Bursztynowy Zamek i nie królowa. To tylko Twój sen o sławie i władzy. Amber? Conajwyżej zamek w spodniach zalany piwem tejże marki.
W kwestii empirycznych pocałunków sama daj się znalźć. Sopot wprawdzie mały, a Ty duża ...ale chyba kanałami chodzisz aby mieć świeży dopłyłw ekstraktu neuronobójczego. Znaczitsja niedaleko bimbrowni, tak? Bo przeca musisz mieć dostęp do wod... tzn. piwociągów?

Kamena

zadzwoń, lub SMS 601 611 777

Tjall po raz drugi

Jesteś tu Tjallu? Czy znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która by mnie z nim skontaktowała? Bardzo ładnie proszę....

To ja

myślę o Tobie

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (783 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry