Widok
...wiesz, powiem Tobie że ja Ciebie...
...KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM i jeszcze raz KOCHAM CIE !!!! I KOCHAC ZAWSZE BEDE !!! CALUJE CALUSIA !!! I NA STOJACO TEZ !!
Fiona - a propos
Ja w sprawie całusków. W jaki sposób je przesyłasz, hę??? Zupełnie nic nie czułem. I nie pisz, że nie potrafię się dostroić do odpowiedniej częstotliwości przesyłu, bo to Ty prawdopodobnie nie umiesz wysyłać załączników z doświadczeń empirycznych.
W związku z powyższym żądam osobistego stawiennictwa celem odbioru wyżej wymienionych.
W związku z powyższym żądam osobistego stawiennictwa celem odbioru wyżej wymienionych.
SMUTEK
CZEŚĆ ŻYCIE JEST SMUTNE JEST SOBOTA A JA JESTEM SAMA MÓJ PAN PŁYWA GDZIEŚ PO MORZACH I OCEANACH I SUPER SIĘ BAWI A MI POZOSTAŁO SZARE ŻYCIE CZY KIEDYŚ WYJDZIE PIĘKNE SŁONKO WSZYSTKIM KTÓRZY MAJA SWĄ DRUGĄ POŁOWĘ ŻYCZĘ UDANEGO WIECZORU I MIŁO SPĘDZONEGO CZASU BAWCIE SIĘ KIEDY JESTEŚCIE RAZEM .
moze nie pomylisz mnie z kims innym...
...wiec powiem Tobie, ze bardzo bardzo bardzo Kocham Cie... i nie martw o mnie sie... to ja martwie sie o Ciebie... i zawsze bardziej... caluje calusia, przytulam i mysle o Tobie caly czas... i jestes zawsze w sercu mym, w oddechu, w myslach... jakze ja bardzo Kocham Cie... uwazaj na siebie!
Mike nie irytuj się
Przeprowadzone badania nad grupą gratkowiczów wykazały , że ilość osób używająca lekarstw psychotropowych w \śród tego grona jest conajmniej 3 razy większa niż średnia krajowa. Praktycznie każda osoba pisząca do Hyde Parku ma zaburzenia psychiczne mniejsze lub większe. Masz rację jesteśmy frustratami.
Arta
Ach. Wreszcie część motywu seksualnego będzie można przelać na to futrzaste zwierzątko w postaci niewinnych pieszczot. To ciepło jego ciała gdy leży obok ciebie. Jak myślisz dlaczego dla twojego organizmu jest to przyjemne. A pewnie jest teraz mały i taki bezradny, wspaniałe dla instynktu macieżyńskiego, wspaniałe.
Lola
A może pływa po morzach i oceanach, charuje jak wół roboty starczyłoby dla trzech, wszystko sie psuje a części zamiennych brak. A poza tym to mszystko może zatonąć. Nerwy w strzępkach. A jeśli z załogi pokładowej to przeloty nuda i szorowanie pokładu a port to tylko rozładunek a namiasto wyjść to tylko na chwilę.
Fionn
Nie Bursztynowy Zamek i nie królowa. To tylko Twój sen o sławie i władzy. Amber? Conajwyżej zamek w spodniach zalany piwem tejże marki.
W kwestii empirycznych pocałunków sama daj się znalźć. Sopot wprawdzie mały, a Ty duża ...ale chyba kanałami chodzisz aby mieć świeży dopłyłw ekstraktu neuronobójczego. Znaczitsja niedaleko bimbrowni, tak? Bo przeca musisz mieć dostęp do wod... tzn. piwociągów?
W kwestii empirycznych pocałunków sama daj się znalźć. Sopot wprawdzie mały, a Ty duża ...ale chyba kanałami chodzisz aby mieć świeży dopłyłw ekstraktu neuronobójczego. Znaczitsja niedaleko bimbrowni, tak? Bo przeca musisz mieć dostęp do wod... tzn. piwociągów?
Dziadku dziadku
Kłopoty z logiką? Jeżeli ty wiesz, że myślisz o sobie to jest już jedna osoba która o tobie myśli, Ja piszę do Ciebie więc jestem drugą osobą, moonlight też coś o tobie napisał więc też choć przez chwilę myślał więc dziś (potwierdzone datami wypowiedzi masz że trzy osoby o Tobie myślały. A jak byś chciał żeby o tobie nie myśleli to byś tu nie pisał staruszku.