Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maciej Bałdyga - opinia wątek zamknięty Totalna masakra, zamówiłem burgera z szarpaną wieprzowiną i krążki cebulowe....
~Maciej Bałdyga
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 7 stycznia 2021

Maja - opinia wątek zamknięty Zlozylam zamowienie... mialo byc dostarczone po 1.5 godzinie. Okay...
~Maja
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 17 sierpnia 2020

Adam - opinia wątek zamknięty Duże zamówienie kilka dań nie do na spaghetti boloneze niedoprawione schab...
~Adam
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2020

Arek - opinia wątek zamknięty Warto zamówić i poczekać. Widać że ktoś się stara . Tanio i smacznie.
~Arek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 marca 2020

Żenada!!!! wątek zamknięty Ludzie którzy tam pracują to jakaś pomyłka.. Zamawiam pizze bez ananasa i...
~Sendi
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2019

Serdecznie polecam wątek zamknięty Przepyszny panierowany kurczak z menu dania obiadowe. Wszystko jak...
~Anna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 grudnia 2018

Po kilku zamówieniach do domu wątek zamknięty Sosy sa świetne. Brakuje mi wegańskich burgerow. Nawet bez specjalnych...
~Emi
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 listopada 2018

Bywam często wątek zamknięty Ale ostatnie dwa razy wypadły średnio. Raz mięso na pół surowe a drugi raz...
~Gibki
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 października 2018

Świetna restauracja wątek zamknięty Pyszne jedzenie i mega porcje. Gorąco polecam
~Magda
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2018

Polecam wątek zamknięty Bardzo dobra pizza, często wracając z pracy dzwonię i zamawiam pizzę z...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 maja 2018

Buger słaby wątek zamknięty Buger słaby, duży, ale od połowy zmuszałem się do jedzenia nie polecam
~R
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 lipca 2016

Nie!! Nie!! Nie!! wątek zamknięty Nie polecam! Prawie 3 godziny czekania, pizza bez smaku! Pierwszy i ostatni...
~Matixxxxx
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 czerwca 2016

Polecam wątek zamknięty Lepszej pizzy nie jadłem, moja opinia tyczy się pizzy podanej na miejscu, w...
~Jaca
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2016

czas realizacji wątek zamknięty Pomimo tego, że jedzenie jest smaczne to niestety czas realizacji jest...
~k
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 stycznia 2016

Pizza smaczna, burger jak w MC. Beznadziejne 'mięso' wątek zamknięty Jeżeli już to tylko pizza! Ludzie którzy piszą że burgery są 'przepyszne'...
~Zawiedziona
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 grudnia 2015

Dno dna wątek zamknięty Mialam okazje wygrac pizze w konkursie organizowanym na FB.Lokal schludny...
~monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 grudnia 2015

pycha wątek zamknięty Polecam.mila obsluga.pizza zawsze ciepla.najlepsza jaka zamawiamy.polecam...
~natalia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 grudnia 2015

Najlepsze burgery w tej części 3city wątek zamknięty Przez długi czas poszukiwałem w Gdańsku miejsca dorównującego jakością...
~Sąsiad
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 listopada 2015

Niedoczekanie! wątek zamknięty Pizza zamówiona o godzinie 15.10. Czas oczekiwania przedstawiony przez osobę...
~Stały klient
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 listopada 2015

Gdyby nie ta pizza... wątek zamknięty Przy składaniu zamówienia otrzymaliśmy informację - czas oczekiwania 20minut....
~Magda
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry