Amitis Anna Micis

Rehabilitacja

Sopot, Armii Krajowej 116A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zadowolony pacjent - ocena Obie Panie Anie absolutnie profesjonalne. Polecam wszystkim to miejsce....
~Zadowolony pacjent
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 26 czerwca 2024

MW - ocena Super terapeutki, skuteczne ćwiczenia dostosowane do moich możliwości i...
~MW
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 stycznia 2024

Tom - ocena Rehabilitowałem tam kolano po ACL. Wróciłem do pełnej sprawności, bez...
~Tom
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 stycznia 2024

Rewelacja! wątek zamknięty Kilka miesięcy uczęszczania i moja opinia jak najbardziej pozytywna....
~P
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2019

Super miejsce wątek zamknięty Wróciłem do sportu po zerwaniu Achillesa, rechabilitacja w Amitis to był...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 grudnia 2018

Super rehabilitacja wątek zamknięty Super rehabilitantki , Pani Ania to złota kobieta , dzięki nim uniknęłam...
~Magda
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 października 2018

Rewelacja wątek zamknięty Fantastyczna rehabilitacja po operacji kolana, po pół roku zacząłem biegać,...
~Dawid
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 czerwca 2018

Best of the Best wątek zamknięty 6/6 najlepsi na świecie!!!!
~Japkola
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2018

Profesjonalizm i skutecznosc wątek zamknięty Polecam wszystkim (gdyby nie okolicznosci towarzyszace wyzytom na...
~zmor
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 października 2017

polecam wątek zamknięty miła atmosfera - profesjonalna załoga-skuteczność optymalna
~JERZY
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 maja 2017

pacjent wątek zamknięty Godziny są luźne jak i atmosfera. I to bardzo pasuje. Jest tam miło. Jeśli...
~Remek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 maja 2017

nie polecam wątek zamknięty zapraszam sanepid, brud, brak poszanowania do pacjenta, worki z cukrem .......
~on i ona
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 czerwca 2016

Nie polecam wątek zamknięty Zlewka co do pacjentów. Umawianie się na godziny bardzo nierealne. Może grupa...
~ZK
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 lutego 2016

w AMITIS jak u mamy wątek zamknięty z całego serca polecam rehabilitacje w tej firmie-personel profesjonalnie...
~Ela
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2014

Polecam!!! wątek zamknięty Aktualnie cały czas jestem w trakcie rehabilitacji kolana, jednak już po...
~Karolina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 maja 2015

Polecam!!! wątek zamknięty Wlasnie ukończyłam rehabilitacje po operacji kolana i juz żałuję ze to koniec...
~arteoskopiaaa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2015

Polecam wątek zamknięty Niesamowici specjaliści, świetna atmosfera i szybko widoczne efekty...
~Pyza
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2014

Bardzo, bardzo polecam wątek zamknięty profesjonalnie, miło i skutecznie
~Elżbieta
6

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 stycznia 2010

Rewelacja!! wątek zamknięty Pani Ania rehabilitowała moją mamę przez pol roku z wielką cierpliwością i...
~Danuta
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 10 stycznia 2014

Polecam, warto!! wątek zamknięty Może byłem dość dawno, ale miła atmosfera pomogła mi w walce o powrót na...
~Kostia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 2 stycznia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
30

22

wątków

do góry