Widok

Ananiasz

Spadaj stąd gówniarzu!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Atma

oj, chyba nie wpedzilam cie w kompleksy? Wszyscy ludzie w czasie swiat (zachowaniem) i po swietach (wygladem) przypominaja Crittersy. No a przynajmniej wiekszosc z nich. Pozdrowienia- Critters

Lennonka

Tak sobie pomyslalem, ze kupilas laptpa i biegasz z nim przez caly dzien wpisujac qpony do HP.
Pisz, pisz - ja to lubie.
Te wszystkie galaktyczne bzdety twojej produkcji, bez przeintelektualizowania.

ATMA's attack :)))

Lennonka
Czyzby schizofrenia ??? ;))

Nefer
Oj, Nefer, Nefer... Owszem, kulisty, hehe, ale mam nadzieje, ze już niedlugo. Teraz przechodze na scisla diete, najlepiej na breatharianizm :)) A tak sobie do Ciebie zadzwonilam tylko na momecncik, to był swiateczny sygnal :))

Alchemik
Ej, Alchemik! Nio wiesz... ja nie mam nic kuszacego ;) A swoja droga, czy Ty czasem nie piszesz tu pod kilkoma xywkami? He?

Aik
Ciesze się, ze Ty się cieszysz :))) Heh, miejmy nadzieje, ze jest tak jak mowisz z tymi taliami... Zwlaszcza kart :)))

Nefer

O.K. przesylam CI wiosenny )(

Alchemik

ja tez znikne od 28 kwietnia do 4 maja, prawdopodobnie nie bede sie tu pojawiac. Moje kolory to niebieski, szary, czarny, czasem pewien odcien zoltego, zgaszony rozowy. A twoje? Pozdrowienia i do jutra-

Alchemik

nigdy nie wyrzucam prezentow. Nie lekcewaze tez ofiarodawcy. Jak mogles tak napisac? Jesli mialabym zachowac i nosic twoj dar to musze po prostu go zmniejszyc, to wszystko. Teraz jest to zyt ryzykowne, bo grozi zgubieniem. Aluzja? Hm... pisalam ci ze mowie wprost, rzadko posluguje sie aluzja. Ale w tym wypadku akurat nie. Chyba teraz juz wszystko wyjasnilismy? Pozdrowienia-

Nefer

W przyszlym tygodniu byc moze bede troche poza 3-miastem , wiec moga byc przerwy w nadawaniu . pewnie odpoczniesz troszke .od tych gryzmolow
za chwile znikne . Do jutra . Nie odpowiedzialas (tak, tak) jakie lubisz barwy

nEFER

Nie mam zielonego pojecia ! Zmierz dokladnie srednice
i mi podaj - postaram sie zapytac i odpowiem . DZiwne -dlaczego to wazne ? Jezeli jest nie taki to wywal i juz
ja sie nie gniewam , zawsze to pewne ryzyko - bo gusty sa rozne --to normalne .
pozdrowienia

Nefer

czy ten zart to aluzja ????

Alchemik

ale ty jestes dla mnie paskudny. Jaka proba?! Caly czas pytam o ROZMIAR. A o wyglad spytalam z ciekawosci. A nie z wscibstwa. A do BB zadalabym cie nieco inny zestaw pytan... Hi, hi.

Nefer

Troche zbaranialem . Czy moglabys troche jasniej ??
O jaka odpowiedz chodzi

Nefer

No dobra . Po kolei . Chodzi Ci pewnie o probe -- nie wiem - po prostu wybralem to co mi sie podobalo i uwazalem , ze bedzie delikatnie pasowac do Ciebie .
A ja - oczy (szt.2) piwne (oczywiscie bezalkoholowe), 175 , czupryna ciemna , nos - nos tez mam reszte tez. Ufffff. Czy ty robisz nabor do Big brather ??

ŁUKASZ

A TY CZY UWAŻASZ, ŻE CZAS JEST WZGLĘDNY????JA TEŻ POZDRAWIAM I PRZESYŁAM CAŁUSA...

Poziomka

masz mistrzostwo swiata w nieudzielania odpowiedzi na zadane pytania. Jest... za... duze. Troszke.

WIOSNA

Trwaja egzaminy na Akademi Med. Jednemu ze studentow wyraznie nie idzie wiec profesor w ramach odprezenia serwuje mu pytanie: -jaki narzad u czlowieka odpowiada za bodzce milosne? Cisza. -U kobiety czy u mezczyzny? -ryzykuje student. -Moj Boze -wzdycha profesor zalamujac rece -za moich czasow bylo to po prostu serce.

:))) E.

:)))))))

Alchemik

nie mam pojecia czy wytrzymalabym 1000 usciskow nikt do tej pory nie przeprowadzal takich eksperymentow ani na mnie ani na nikim - przynajmniej o tym nie slyszalam. Wciaz czekam na twoja odpowiedz. W kilku kwestiach... Pozdrowienia-

Krokus (zolty)

NIe , nie wysle ( ha ha). Pani na portierni pewnie by zemdlala . Musze oszczedzac jej serce (na razie :) )
TRoche nie zrozumialem -- czy to znaczy , ze rozmiar za
maly ?? -- to moze poprawić :) moge ...

Atma

Cieszę się , ze tak jest jak piszesz. Lubie ludzi otwartych
myslowo - a tematow ciekawych wiele
Talia --- napewno bedzie niedługo ukladac w niebezpiecznie wykwintnie kresloną linię :)
Pozdrowienia

Poziomka

mozna o mnie powiedziec to samo. A potrawy z szafranem to co? Pytajac cie o liczby nie chodzilo mi o twoja pensje lecz o rozmiar podarunku. To wazne. I ani sie waz przysylac zgrzewek. Pracujesz w hurtowni (rozlewni?)

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (234 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry