Widok

Anastazja w świecie wyobraźni

Anastazja w świecie wyobraźni Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Anastazja w świecie wyobraźni.
Centrum Kultury w Gdyni,
Studio Sztuki "Da Capo al Fine" oraz
Zespół taneczno-gimnastyczny "Migotki"

Zapraszają na bajkową podróż w realia carskiej Rosji i paryskiego kankana w musicalu dziecięcym:
"Anastazja w świecie wyobraźni"

Zespoły taneczno-wokalne "Studia Sztuki" powstały w 2002 roku. Młodzi artyści w wieku od 4 do 22 lat uczestniczą w zajęciach rytmiki, uwrażliwienia na ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacja

Tak trochą przez przypadek trafiłem z córą na tą imprezę i pełne pozytywne zaskoczenie.

Nie przypuszczałem, że można z tak małych dzieci "wycisnąć" taką choreografię, śpiew i taniec. BRAWO BRAWO.

Byliśmy za gruba kasą w Tetrze Muzycznym z córką na Pięknej i bestii za grube pieniądze a wrażenia artystyczne dla córki były chyba a Anastazji większe.

1,5 roku przygotowań i tylko 2 spektakle przy niepełnej sali ??. Jeśli tylko młodzi aktorzy dadzą radę to trzeba to pokazać całemu trójmiastu a może i dalej.

Pozdrawiam wszystkich aktorów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękujemy za piękną recenzję z naszego przedstawienia.
Jako twórcy, nie mamy dystansu. Cieszymy się,że nasza praca dała komuś trochę radości i pozytywnych emocji. Zapraszamy na kolejne nasze występy:)

BRAWO

przepiękne widowisko!Dzieciaki wspaniałe.Pewno trochę zawiedzione że publika nie dopisała.Żałujcie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję < 3

Jestem jedną z tancerek w tym zespole i jestem bardzo mile zaskoczoną taką opinią :). Dziękuje bardzo za przybycie i bardzo się ciesze bo nie spodziewaliśmy się ze w sobote będzie tyle ludzi. może dla państwa to mało ale dla nas to jest ogromny stress . Kochamy to co robimy i na prawde jeszcze raz dziękuję : *.

Marzeniem każdego z nas jest pokazanie tego dalej . Wszyscy przecież lubimy uczyć się czegoś nowego i poznawać nowych ludzi.

dzięki

tańcze w DaCapoAlFine i byłam bardzo szczęśliwa niespodziewałam się takiej reakcji dziękuje wszystkim którzy przyszli .

Inne tematy z forum Kultura

Księżniczka czardasza (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Księżniczka czardasza . "Księżniczka czardasza" Imre Kálmán reżyseria:...

Kochanie, wróciłem! (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kochanie, wróciłem! . Zabawna opowieść o tym, że stereotypowe postrzeganie...

Zemsta nietoperza (27 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zemsta nietoperza . "Zemsta nietoperza" Fundacja KULTURA.TERAZ! planuje...

do góry