Widok

Andropauza 2

Andropauza 2 Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Andropauza 2.
Andropauza 2
czyli męska rzecz być z kobietą

"Nie ma niewiast w naszej chacie"... dopóki się nie pojawią. To właśnie kobieta determinuje losy pięciu sympatycznych bohaterów w sile wieku znanych Państwu ze sztuki Jana Jakuba

Należytego "Andropauza 2 męska rzecz! Zdecydowana odpowiedź na Klimakterium" zagranej w ciągu dwóch sezonów 500 razy!!!

Przed nami nowe przygody roztańczonych, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

WOW SUPER!!!!

Byłam na Andropauzie rok temu w Gdańsku. Bardzo mi się podobało, na pewno się wybiorę ze znajomymi. Plakat zachęcający. Mam nadzieję, że będzie co najmniej tak dobry jak pierwsza część.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widzę, że tym razem do męskiego grona dołączą kobiety...
Może być ciekawie :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rewelacja!

Torsy aktorów są bardzo kuszące.Musze je zobaczyć na żywo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Andropauza 2 w .. Warszawie

27.10.2012 r. w teatrze Palladium - no i ... ha, ha, na początek padł na scenie prund; a wrażenia - chyba może być :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pełna kicha

Andropauza2 brzmiało fajnie, aktorzy zachęcający, ale efekt okazał się bardzo mizerny. Rozumiem aktorów, że zarabiają na pensje, ale czy nie czują, że poziom tego, co przedstawiają jest żenująco niski.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

A OWACJE NA STOJĄCO

zawsze się znajdzie jakiś niezadowolony, albo niedowidzący, publiczność biła brawa na stojąco, widz "pełna kicha" albo nie ma poczucia humoru, albo nie był a napisał tak bo mu kazali, wstyd!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

biesiada

... były... a podczas 'hej sokoły' niejeden się kiwał. Poziom żenujący. Wstyd to mi by było w czymś takim grać....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

aktor się znalazł !!!

A ty jesteś aktorem? i w czym ostatnio grałeś ! Chyba nie, bo nie znam takiego aktora o nazwisku "zawiedziony"

załamka

pokazać na plakacie 12 znanych aktorów, na scenie pokazać "wymiennie" pięciu,którzy przyciągna w prowincji Warszawy widzów i zapełnią salę, przewieźć spektakl na sukcesie poprzedniego, oszczędzić na dekoracji (przecież wszędzie znajdą się trzy krzesła i stolik), zaśpiewać kilka biesiadnych piosenek, poopowiadać kilka dowcipów z brodą... sposób na nabicie w butelkę spragnionych wyższej kultury ze stolycy. Dno, dno, dno.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

co za prostak Nabity w balonik

Chyba przespałeś cały spektakl? ślepy i głuchy jesteś/ jak masz odwagę ( w co wątpię ) zadzwoń do organizatorów i im to powiedz w twarz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Więcej wyobraźni!

Jak można wybrać się na spektakl, którego plakat i tytuł sugerują komedię i oczekiwać "wyższej kultury ze stolicy"?! Brak wyobraźni! Osobom o rzekomo wysublimowanym guście proponuję Biesy według F.Dostojewskiego i wycieczkę do Krakowskiego Teatru Stu. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rewelacja !!!

Nie rozumiem tych wszystkich negatywnych opinii, byłam ze znajomymi na tym spektaklu i bardzo nam się podobało. Ludzie to jest komedia !!! i to jedna z lepszych którą widziałam, a jak ktoś chce poważnej sztuki to niech się wybierze na Szekspira.... Pozdrowienia dla aktorów, pan Gnatowski i Damięcki byli wspaniali.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Żenujące!

Chyba potrzebuję czegoś więcej, żeby się uśmiać. Nie miałam pojęcia z czego ludzie rżą. Spektakl żenująco podłej jakości. Rzeczywiście tylko po to, żeby aktorzy zarobili kasę objeżdżając głównie prowincję, gdzie pewnie się myśli, że jak przyjadą znani aktorzy, to będzie ciekawie. Lubię komedie, nie oczekiwałam Szekspira, ale rozrywki na jako takim poziomie. Poziom... bez komentarza. Zdecydowanie wolałam żeńską wersję, czyli "Klimakterium".
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ta co rżała

anka, a ty czego potrzebujesz. żeby rżeć? chyba że rżałaś na klimakterium jak aktorki co chwilę chodziły sikać....... no to było bardzo śmieszne, naprawdę wysoki poziom humoru,gratuluję. A jeśli Trójmiasto uważasz za prowincję to weź sobie korki z gegry.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super!

Super spektakl! Płakałam ze śmiechu w Sochaczewie.Moi znajomi też ;-)Polecam wszystkim szczerze. Ubaw po kokardę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dwie godziny śmiechu!!!

Opinia została zablokowana przez moderatora

Super !!!

Uśmiałam się do łez
Aktorzy rewelacyjnie zagrali, mnie bardzo się podobało przedstawienie znajomym również
Pozdrowienia i buziaczki dla aktorów

ŻENŁA

Dla mnie ten spektakl okazał się porażką.Dowcipy -
odgrzewane kotlety". Plakat przyciągnął większość z widzów, a grało tylko 5 osób. Dobrze że była przerwa i można było wyjść. Straciłam pieniądze, ale szkoda mi było mojego cennego czasu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zawiedziony

Sztuka miernej jakości, polecam wszystkim wrogom.

ale shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

mega słabe po przerwie opuszczony spektakl

BIEDA I ROZCZAROWANIE

Na plakacie 13 znanych aktorów, na scenie zaledwie 5 z czego dwoje zupełnie mi nieznanych. Spektakl nie podobał mi się zupełnie, a nie jestem "melomanem teatralnym", ani pożeraczem sztuki. Wydałem 400zł dla 4 osób i żadnemu z nas się nie podobało. Lepiej te pieniądze przeznaczyć na kolację w restauracji. Polega to tylko i wyłącznie na ściągnieciu widzów na znane nazwiska i twarze. Czysty biznes. Sala w Poznaniu ma 346 miejsc. "Sztuka" wystawiana byłą dziś 3 razy. Żadnego wolnego miejsca - na moją godzinę, bilety po 100 zł co daje nam w sumie 103800 zł
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ŻAŁOSNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ta sztuka jest nie zbyt fajna, wszystko jest wyrwane z kontekstu. Spodziewałam się klapy ale nie aż takiej, nie polecam wszyscy znajomi moi to widzieli i wszyscy sądzą że to było bardzo kiepskie przedstawienie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

DOLOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPEKTAKL TO TOTALA KICHA NIC SIĘ NIE ZGADZA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lekko, przyjemnie, wesoło

Przedstawienie lekkie i zabawne, mile spędziłam czas w gronie koleżanek z pracy. Najbardziej podobał mi się Siudym, poruszał się z gracją, no i nie przesadził w odkrywaniu ... niedoskonałości. Świetnie się bawiłam, dużo śmiechu, refleksja przyszła później, rak prostaty to poważna sprawa, cieszę się, że pan Damięcki może o tym śpiewać i żartować z "prostaty". Skutki starzenia się dopadną każdego, lepiej brać to"na wesoło". Polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sztuka żadna rewelacja, ale warto było zobaczyć p. Siudyma na żywo! Cena 130zł gruuubbboooooo przesadzona!!!

ŻENADA!

Coś potwornego!!! Dawno nie widziałam czegoś tak żenującego. Znani aktorzy, którzy biorą udział w czymś co przypomina przedstawienie przygotowane przez maturzystów, a odegrane (to stanowczo za dużo powiedziane) w czasie studniówki. Scenariusz żaden, intrygi brak, scenografia uwłacza osobom, które zapłaciły dużo pieniędzy by to zobaczyć. Ani śmieszne ani smutne- ŻENUJĄCE. Wstydzę się że na tym byłam. Szkoda pieniędzy.

Żenada

Zlepek kiepskiej jakości skeczów kabaretowych. Wiedziałam, że idę na komedię, jednak jest różnica między komediowym spektaklem teatralnym a występem podrzędnego kabaretu. Uśmiechnęłam się ze dwa razy i tyle. Salwy śmiechu na widowni budziły zażenowanie.Niecierpliwie czekałam na zakończenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bubel

Szkoda, że nie przeczytałem wcześniej opinii na temat tego spektaklu, zaoszczędziłbym trochę czasu. Ledwo wysiedziałem do przerwy. Prymitywne żarty, kiepska gra, całość na poziomie słabego amatorskiego teatrzyku (przepraszam amatorów). Było mi nawet przykro z powodu Maćka Damięckiego, którego pamiętam w lepszych sytuacjach. Nie bardzo rozumiem, jak można być na tyle bezkrytycznym, żeby takie coś puścić na scenę. Chyba, że chodzi tu wyłącznie o kasę. Kiedyś taki występ określany był mianem chałtura. Dziś słowo to jakby wyszło z użycia, a szkoda, bo jak widać stale ma zastosowanie. A tym, którzy piszą, że bardziej wymagający widzowie powinni pójść na Szekspira, odpowiem, że o dobrego Szekspira też dziś trudno. A nie tak dawno widziałem "Słonecznych Chłopców" w Teatrze 6 Piętro i uśmiałem się do łez. No, ale to reżyserowała Olga Lipińska, a grają Fronczewski i Kowalewski. I to mogę z czystym sumieniem polecić, w przeciwieństwie do Andropauzy.

super spektakl

Byłam dziś na Andropauzie 2 ze znajomymi. Wszyscy wyszliśmy zadowoleni, rozbawieni. Super sztuka, super aktorzy. Byłam wcześniej na Andropauzie i uważam, że kolejna część jest zabawniejsza, choć żal, że dziś w obsadzie ordynatora nie było Pana Pietrzaka. Polecam wszystkim.

Inne tematy z forum Kultura

Psi Patrol Live "Wielka piracka przygoda" (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Psi Patrol Live "Wielka piracka przygoda" . DRUŻYNA POWRACA! Psi Patrol...

Punkt zero (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Punkt zero . PUNKT ZERO na Scenie Malarnia W Teatrze Wybrzeże trwają...

Pan Disney zaprasza (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Pan Disney zaprasza . "Pan Disney Zaprasza" Zapraszamy już od kwietnia na...

do góry