Widok
AndrzejP. - ocena
Z pełnym przekonaniem polecam tę agencję nieruchomości! Sprzedaż mieszkania przebiegła sprawnie, bezstresowo i znacznie szybciej, niż się spodziewałem. Od samego początku mogłem liczyć na pełne zaangażowanie, profesjonalne doradztwo i doskonały kontakt. Wszystkie formalności zostały dopięte na ostatni guzik, a cały proces był przejrzysty i świetnie zorganizowany. Widać, że pracują tu osoby z ogromnym doświadczeniem i pasją, w szczegolnosci Pan Rafał które naprawdę dbają o swoich ,klientów. Dzięki ich skuteczności udało się sprzedać mieszkanie na bardzo korzystnych warunkach. To zdecydowanie najlepsza agencja, z jaką miałem okazję współpracować. Polecam w 100%!
Odpowiedź obiektu
Panie Andrzeju,
serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię i zaufanie, jakim nas Pan obdarzył. Bardzo się cieszymy, że cały proces sprzedaży mieszkania przebiegł sprawnie, bezstresowo i spełnił Pana oczekiwania.
Szczególne podziękowania przekażemy Panu Rafałowi – z pewnością będzie mu bardzo miło przeczytać tak miłe słowa uznania. Każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom profesjonalne wsparcie, skuteczne działania i pełne bezpieczeństwo na każdym etapie transakcji.
Dziękujemy za rekomendację i życzymy Panu wszystkiego najlepszego. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję ponownie pomóc – lub gościć osoby, które trafią do nas z Pana polecenia.
Pozdrawiamy serdecznie,
serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię i zaufanie, jakim nas Pan obdarzył. Bardzo się cieszymy, że cały proces sprzedaży mieszkania przebiegł sprawnie, bezstresowo i spełnił Pana oczekiwania.
Szczególne podziękowania przekażemy Panu Rafałowi – z pewnością będzie mu bardzo miło przeczytać tak miłe słowa uznania. Każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom profesjonalne wsparcie, skuteczne działania i pełne bezpieczeństwo na każdym etapie transakcji.
Dziękujemy za rekomendację i życzymy Panu wszystkiego najlepszego. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję ponownie pomóc – lub gościć osoby, które trafią do nas z Pana polecenia.
Pozdrawiamy serdecznie,