Widok

Andrzejki w Tiki

Andrzejki w Tiki Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Andrzejki w Tiki, 30 listopada 2007 - 1 grudnia 2007 godz. 21:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a przewidujecie jakies niespodzianki dla osob majacych urodziny w tym dniu?? ;p czy tylko andrzejowie maja przywileje ?? ;p

ok Jubilaci

Myślę że wprowadzimy nowy zwyczaj . Od dziś w każdy Piątek i Sobotę Jubilaci mają wstęp free + 1 osoba towarzysząca . Pamiętajcie jednak o selekcji i zabraniu dokumentu tożsamości . Przy wcześniejszym powiadomieniu (rezerwacji u managera ) możecie też liczyć na specjalną niespodziankę ze strony klubu . Zapraszamy

i jeszcze

Muzyka: Klubowa w każdej odmianie ( house , electro , progresiv , latin beat ) jeszcze trance poprosze:P

Janse

Taa, pewnie bedzie tak jak wstep free do 22:00 na Matusha, a przy bramce co? My nic nie wiemy.... zenada

impreza - od dja

sorki za errory ortograficzne - oszkodzona klawiatura

buhahah

kon tik?? nigdy wżyciu więcej w życiu tam nie skocze na bibke!! nie polecam totalnie!! kompletna zenada!! to ma byc klub dobrze zorganizowany?! muzyka do dupy, alko w wygorowanej cenie jak na rozwodnione piwko i drinki.. nic specjalnego, meczylam sie jak nigdy, nawet nie bedac kierowca!! juz bym wolala w domciu posiedziec niz tam siedziec chociazby godzinke.. dresow nie wspuszczacie?? to ja nie wiem kto by tam sie bawil gdyby nie oni i nawaleni starzy pedofile.. zrobcie cos z soba bo fajny macie wystroj i klimat moozyczki i moze byc tam czadzik a zrobiliscie co namjnie hale... buziaki ;P

do pamela

jaka muza leciala? radio eska?

hahaha

tylko tyle... hahahahha

:/

'- Klub pochłania osoby pełnoletnie.' ??
proponuje zmienić tą informacje. Z tego co wiem w Polsce osobą pełnoletnią jest ten kto ukończył 18 a nie 21 lat. Więc ta informacja jest kompletną bzdurą, bo ochroniarze nie wpuszczają ludzi poniżej 21 roku zycia. ALE, ALE-> nawet jak masz 21 lat i powiedzą Ci, że możesz wejść to po przekroczeniu progu 'clubu' okazuje się, że dalej nie wejdziesz...
KOMPLETNY NIEWYPAŁ!!! nie polecam tego pseudo klubu .

Inne tematy z forum Rozrywka

Forest Festival 2026 (7 odpowiedzi)

Forest Festival powraca! Już 25 lipca 2026 wyjątkowa przestrzeń Opera Leśna ponownie wypełni się...

Pomorska Miss Scania (14 odpowiedzi)

Gdy liczy się dyspozycyjność, nie ma miejsca na półśrodki - dlatego tym razem punkt ciężkości...

Art'em All 6 - Wielki Przegląd Prac Studenckich ASP Gdańsk (3 odpowiedzi)

wernisaż: 04.07.2026, godz. 20.00 wystawa czynna: 05.07 - 19.07.2026 miejsce: Plenum, Stocznia,...

do góry