Angel Of Beauty

Salony kosmetyczne

Gdańsk, Kołobrzeska 63F/6

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Iwona - opinia wątek zamknięty Polecam w 200 % . Chodzę do salonu od wielu lat . Zawsze miła atmosfera miłe...
~Iwona
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 19 marca 2022

manicure i pedicure wątek zamknięty Byłam dzisiaj na 2 godzinach relaksu. Odpoczynek od pracy i obowiązków...
~Laura
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 czerwca 2016

henna wątek zamknięty Ja byłam wczoraj na hennie i chodzę już jakiś czas zawsze do tych pań bo...
~Danka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2014

POLECAM!! wątek zamknięty po raz pierwszy w życiu trafiłam na taki salon! Panie są przemiłe, zabiegi...
~ann
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 maja 2014

wspaniałe miejsce relaksu wątek zamknięty Na Dzień Kobiet mąż zrobił mi niespodziankę w Angel Of Beauty. Wspaniała...
~Klara :)
-

dodano: 10 marca 2014

Gorąco polecam! wątek zamknięty Jedno z nielicznych miejsc w Trójmieście, gdzie henna brwi i rzęs oraz...
~Sylwia
-

dodano: 27 stycznia 2014

Bardzo polecam!!!! wątek zamknięty Jestem stałą klientką gabinetu od 2010 roku. Dziewczyny są świetne, a usługi...
~Laura
-

dodano: 19 stycznia 2014

profesjonalnie i miło wątek zamknięty Świetne dziewczyny, a i oferowane usługi na bardzo wysokim poziomie.
~Gosia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 stycznia 2013

Wspaniałe miejsce wątek zamknięty Do gabinetu Angel of Beauty idę zawsze z radością, bo wiem, że czekają na...
~Kasia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 października 2012

Wspaniały Salon Kosmetyczny wątek zamknięty Od pewnego czasu jestem stałą klientką Salonu Angel of Beauty, w którym...
~zazu
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 4 czerwca 2012

Wspaniała Pani Gosia! wątek zamknięty Bardzo polecam wizytę w tym salonie, szczególnie Panią Gosię. Pełen...
~Joanna
-

dodano: 1 maja 2012

zdecydowanie polecam ! wątek zamknięty Słonecznie, czysto i ładnie! A do tego wygodny parking obok, co też ważne....
~m.
-

dodano: 2 kwietnia 2012

ok !!! wątek zamknięty Jak najbardziej polecam gabinet, ładny wystrój chociaż mało miejsca, bardzo...
~lala
-

dodano: 6 marca 2012

Profesjonalny salon z sympatyczna atmosferą! wątek zamknięty Bardzo polecam korzystanie z usług salonu Angel of Beauty. Byłam tam...
~BB
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 lipca 2011

Cudnie wątek zamknięty Po raz pierwszy trafiłam do tego gabinetu jestem miło zaskoczona poziomem...
~W.
-

dodano: 14 kwietnia 2011

Polecam wątek zamknięty Polecam gabinet ale przede wszystkim Panią Edytę, która nie tylko...
~M
-

dodano: 14 kwietnia 2011

Zdecydowanie polecam :) wątek zamknięty Bardzo miła atmosfera i pełen profesjonalizm. Pani Iza kocha swoją pracę,...
~Weronika
-

dodano: 4 lutego 2011

Sielsko - anielsko wątek zamknięty U Pani Izy jest wspaniale - profesjonalnie, nastrojowo, swojsko. Jestem Jej...
~Agnieszka
-

dodano: 2 lutego 2011

polecam wątek zamknięty bardzo fajny salonik,miła atmosfera,czyściutko i higienicznie.Panie przemiłe...
~Angel
-

dodano: 28 stycznia 2011

POLECAM. wątek zamknięty Nie trzeba reklamować kogoś kto jest "perłą" :), czas spędzony u P.Izy to...
~Agnieszka
-

dodano: 9 listopada 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry