Skorzystalam z oferty z groupona 3 usług - fryzjer + manicure i pedicure. Z fryzjera bylam w sumie dość zadowolona... młoda pani, chyba nie miała większego doświadczenia - zatem troszkę się obawiałam, pomimo, że podcinałam jedynie końcówki i grzywkę. Wyszło ok. Bez żadnych zarzutów. Nie ma się do czego przyczepić.
Większym problemem był zapach w pomieszczeniu, chyba od akrylu. Dwukrotnie tam byłam i 2 razy wychodziłam z okropnym bólem głowy.
Druga wizyta to manicure i pedicure. I tu niestety się BARDZO rozczerowałam. Pani co prawda była bardzo miła i się bardzo starała. Ale nie dość, że był to najdłuższyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mani i pedi w moim życiu, to jeszcze pani dwukrotnie dotknęła prawie wyschnięte paznokcie zarówno dłoni jak i nóg... stopy suszyłam ponad 40 min i pomimo tego przy wstawaniu, jak pani mi pomagała przy lekkim dotknięciu zostały ogromne ślady...
Jak na tą cenę opłacało się dla samej parafiny na dłonie i stopy, bo lakier na stopach przez naprawdę liczne ślady musialam zmyć następnego dnia, bo nie moglam na to patrzeć... a z dłoniami wytrzymałam chyba 3 dni...

Podsumowując:
fryzjer na 4
paznokcie malowanie na 3= (biorąc pod uwagę poświęcony czas na 1=)