Widok
Ania - opinia
Witam, bylam ostatnio w restauracji barbados przy kinie krewetka. siedzilam na terasie i czekalam ok 15min zanim kelner zdazyl sie pokazc; zlozylam zamowienie i... zaczelely sie problemy. zamowilam dorsza a pani Karolina podala mi lososia, po chwili przyszla z kolega, ten przynajmniej wiedzial co jest czym, zabral rybe i podal to co zamawialam, a dorsz...byl dla pana z innego stolika. gdyby nie moja informacja ze nie to zamawialam i pan Sebastian jadlabym lososia..
Moja ocena
Browar Trójmiejski Lubrow
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: -
jakość potraw: 2
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
1.8
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Witam,
Przepraszam bardzo za taką pomyłkę. Staramy się szkolić każdego pracownika z zakresu znajomości kuchni, ale widać mało skutecznie. Zapewniam Panią, że osoba, która obsługiwała Panią zostanie ponownie przeszkolona. Pozostaje mi tylko przeprosić za zaistniałą sytuację.
Z poważaniem.Dorota Gaszta
Przepraszam bardzo za taką pomyłkę. Staramy się szkolić każdego pracownika z zakresu znajomości kuchni, ale widać mało skutecznie. Zapewniam Panią, że osoba, która obsługiwała Panią zostanie ponownie przeszkolona. Pozostaje mi tylko przeprosić za zaistniałą sytuację.
Z poważaniem.Dorota Gaszta