Widok
Ania z Zielonego Wzgórza
Opinie do spektaklu: Ania z Zielonego Wzgórza.
Na Zielonym Wzgórzu rozpoczyna się historia rudowłosej Ani Shirley, która odnajduje swój prawdziwy dom. Niesforna, impulsywna, a jednocześnie obdarzona niezwykłą fantazją Ania nieustannie popada w rozmaite tarapaty i wciąż obiecuje sobie, że już nigdy więcej... aż do następnego razu! Lucy Maud Montgomery Ania z zielonego wzgórza Przekład: Rozalia Bernsteinowa Muzyka: Zbigniew ...
Przejdź do spektaklu.
Na Zielonym Wzgórzu rozpoczyna się historia rudowłosej Ani Shirley, która odnajduje swój prawdziwy dom. Niesforna, impulsywna, a jednocześnie obdarzona niezwykłą fantazją Ania nieustannie popada w rozmaite tarapaty i wciąż obiecuje sobie, że już nigdy więcej... aż do następnego razu! Lucy Maud Montgomery Ania z zielonego wzgórza Przekład: Rozalia Bernsteinowa Muzyka: Zbigniew ...
Przejdź do spektaklu.
Opinieczka
choć ksiazka mi sie niezbyt podobala stwierdzam, ze film i przedstawienie sa znakomite!!! Czytajac ksiazke trudno sobie wyobrazic postacie, a tu ,,pstryk" i gotowe wszystkie poostacie ukazuja sie na scenie w barwnych strojach!!! Podobalo mi sie rowniez to jak dobrzae dobrane do poszczegolnych postaci byly stroje!!! Olsniewajace, fantastyczne, doskonale, piekne, urzekajace, boskie, zachwycajace!!! a do tego wwszystkiego muzyka wspaniala!!! I Gilbert taki przystojny..., a poza tym to spektakl dla wszystkich: pan, panow, dzieci, doroslych, starszych i to wlasnie jest w nim zachwycajace!!!
Zarąbiste
Byłem na tym w sobotę z moją 6 letnią córką bardzo jej się podobało ale dzisiaj idę z moją siostrzenicą która ma 13 lat miała iść na to z klasą ale chyba nie pójdzie ona chodzi do gimnazjum numer 13 w gdyni . To szkoła plastyczna (chyba ) Ale czytała recenzję i się jej to podobało bardzo POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!