Widok

Ania z Zielonego Wzgórza

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Ania z Zielonego Wzgórza.
Na Zielonym Wzgórzu rozpoczyna się historia rudowłosej Ani Shirley, która odnajduje swój prawdziwy dom. Niesforna, impulsywna, a jednocześnie obdarzona niezwykłą fantazją Ania nieustannie popada w rozmaite tarapaty i wciąż obiecuje sobie, że już nigdy więcej... aż do następnego razu! Lucy Maud Montgomery Ania z zielonego wzgórza Przekład: Rozalia Bernsteinowa Muzyka: Zbigniew ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spektakl

jest spox ale nic nadzwyczajnego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Książka lepsza

o wiele lepsza jet książka

Super

Przedstawienie było to fantastyczne byłam namim z klasą i się świetnie bawiłam ogólnie to aktorka która grała role Ani też byla dobra. Ronoległa klasa do mojej która z była nami miała ten spektak się im nie podobał.Pozdawiam wszystkich aktorów tego przedstwienial

Może być.

spektakl

Może być

przedstawienie

Jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.wampircio.blog.onet.pl

Zapraszam na strone o teatrze muzycznym!!A wasciwie bloga!! Zapraszam do wpisywania komentarzy!! www.wampircio.blog.onet.pl

Cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak książka jest tak cudowna że zapiera dech w piersiach. Polecam tym co kochają piękno . POPROSTU CUDOWNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak właśnie miało być !!

było exstra czadowo cool

Potrzebne bilety

N a25XI najlepeij 22 sztuki:)

Droga Ania

jest to fajną lekturą dla klasy VI

Dzieki Bogu!

Dzieki Bogu, że wróciła Ola Meller!!!Gdzies Ty sie podziewała, nasz trójmiejski talencie z energią i ciepłym wnętrzem?Czekaliśmy na Ciebie z utesknieniem.Jak dobrze, że znów jesteś naszą Anią Na Janosiku byliśmy, cudo Anioł!Czekamy na dalsze premiery!!!!

Popieram.P.Aleksandra jest wspaniała.Zachciało mi sie dzieki niej znowu chodzić do teatru.Niepowtarzalna osóbka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bomba

ssuper (a najlepsza aktorka grająca anie )

Opinieczka

choć ksiazka mi sie niezbyt podobala stwierdzam, ze film i przedstawienie sa znakomite!!! Czytajac ksiazke trudno sobie wyobrazic postacie, a tu ,,pstryk" i gotowe wszystkie poostacie ukazuja sie na scenie w barwnych strojach!!! Podobalo mi sie rowniez to jak dobrzae dobrane do poszczegolnych postaci byly stroje!!! Olsniewajace, fantastyczne, doskonale, piekne, urzekajace, boskie, zachwycajace!!! a do tego wwszystkiego muzyka wspaniala!!! I Gilbert taki przystojny..., a poza tym to spektakl dla wszystkich: pan, panow, dzieci, doroslych, starszych i to wlasnie jest w nim zachwycajace!!!

Super!!!!!!!!!!!

według mnie przedstawienie było lepsze niż książka....... super się oglądało

Fajna książka!!!

Bardzo ładna i ciekawa książka.Jako JEDYNA z wielu książek które czytałam ma fajne zakończenie.Ogólnie jest cooooooooll !!!!!!!!!!!!!

natunia

taka sobie niema szczegolow ktore ja chce wiedziec!!

andzia

książka jest bardzo fajna.szukam strony gdzie są informacje o ani.moze ktoś mi poda adres strony?

Ania z Zielonego Wzgórza

Opinie do spektaklu: Ania z Zielonego Wzgórza.
Na Zielonym Wzgórzu rozpoczyna się historia rudowłosej Ani Shirley, która odnajduje swój prawdziwy dom. Niesforna, impulsywna, a jednocześnie obdarzona niezwykłą fantazją Ania nieustannie popada w rozmaite tarapaty i wciąż obiecuje sobie, że już nigdy więcej... aż do następnego razu! Lucy Maud Montgomery Ania z zielonego wzgórza Przekład: Rozalia Bernsteinowa Muzyka: Zbigniew ...
Przejdź do spektaklu.
do góry