Widok

Anima Musica

VI Anima Musica Temat dostępny też na forum:
Tegoroczny festiwal Muzyki Dawnej Anima Musica odbędzie się nietypowo, bo w maju. Jak co roku zapraszamy Państwa na spotkania z wyjątkowymi artystami.Podczas pierwszego festiwalowego koncertu, który odbędzie się 10 maja w Ratuszu Starego Miasta w Gdańsku wystąpią - Marek Niewiedział (oboje barokowe), Anna Mikołajczyk (sopran) i Marcin Szelest (klawesyn).11 maja we Franciszkańskim Centrum ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super koncerty

Byłam dzisiaj na koncercie Gambisty w FCK w Gdyni - koncert wspaniały!!!Gratuluję organizatorom i zycze dalszych sukcesów w propagowaniu pięknej muzyki dawnej!!!!!!!!!

fajny festiwal

Byłam na tym festiwalu już kilka razy i nigdy się nie zawiodłam - zawsze miła atmosfera i artyści na najwyższym poziomie. Nareszcie mamy na Wybrzeżu wartościowe wydarzenie związane z muzyką dawną. Życzę powodzenia organizatorom i mam nadzieję, że w tym roku też się nie zawiodę.

Inne tematy z forum Rozrywka

Międzynarodowy Festiwal Teatrów Plenerowych i Ulicznych FETA 2026 (12 odpowiedzi)

Zapraszamy na Festiwal FETA 2026!XXVIII edycja Międzynarodowego Festiwalu Teatrów Plenerowych i...

Challenge Gdańsk 2026 (3 odpowiedzi)

Nowa, szybka jak nigdy dotąd odsłona Challenge Gdańsk 2026 nadchodzi już 21 czerwca 2026 roku....

Morska parada statków (3 odpowiedzi)

Już 27 czerwca Gdynia ponownie stanie się morską stolicą Polski. W ramach tegorocznych obchodów...

do góry