Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Irena - ocena nowy temat Profesjonalizm na wysokim poziomie. Polecam z całego serca. Dziękuję za...
~Irena
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 5 kwietnia 2025

Krzysztof - ocena W styczniu spotkała nas tragedia odeszła nasza córka wielki ból załamanie,...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 13 marca 2025

Zbigniew Pluciński - ocena Trafiłem na firmę ANIOł przez przypadek. I nie zawiodłem się. Panie...
~Zbigniew Pluciński
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 6 stycznia 2025

Jolanta Bakalarska - ocena Firma Anioł to ludzie pełni empatii, współczucia i profesjonalizmu. Dzięki...
~Jolanta Bakalarska
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 16 października 2024

Aleksandra - ocena Najlepszy zakład pogrzebowy jaki tylko może istnieć! Pełen profesjonalizm....
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 1 sierpnia 2024

Kasia i Grzegorz - ocena Polecam z całego serca firmę Anioł.Pan Seweryn jest wyjątkowym człowiekiem....
~Kasia i Grzegorz
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 28 lipca 2024

joanna-grala1610@wp.pl - ocena ogromne podziekowanie firmie anioł za pochówek mojego taty oraz meża mojej...
~joanna-grala1610@wp.pl
1

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 1 czerwca 2024

Magda - ocena Z całego serca polecam usługi pogrzebowe Anioł. Właściciel niczym prawdziwy...
~Magda
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 lutego 2024

Aneta - ocena Pan Seweryn zjawia się jak prawdziwy anioł, by przeprowadzić przez trudny...
~Aneta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 grudnia 2023

Edyta - ocena Dziękuję bardzo za pomoc w organizacji wszystkiego w tym trudnym czasie....
~Edyta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 listopada 2023

barbara mudlaff - opinia wątek zamknięty firma godna polecenia naprawdę jestem bardzo zadowolona przepiękna...
~barbara mudlaff
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 24 lutego 2023

Natalia - opinia wątek zamknięty Serdecznie dziękujemy za tak piękne podejście do sytuacji,przede wszystkim...
~Natalia
-

dodano: 23 stycznia 2023

Monika - opinia wątek zamknięty Profesjonalna obsługa w tak trudnym dla najbliższych czasie, pomoc w...
~Monika
-

dodano: 18 grudnia 2022

Maria - opinia wątek zamknięty Odejście bliskiej osoby jest jednym z najtrudniejszych doświadczeń, a świat...
~Maria
-

dodano: 17 listopada 2022

Jerzy - opinia wątek zamknięty Nigdy nie sądziłem, że kiedykolwiek przyjdzie mi wystawiać opinię firmie...
~Jerzy
-

dodano: 26 sierpnia 2022

Magda - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, pomoc w załatwieniu wszelkich formalności związanych z...
~Magda
-

dodano: 11 sierpnia 2022

Michał N - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie Polecam. Jakość godna 5 gwiazdek ***** Wszystko zrealizowane z...
~Michał N
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 25 marca 2022

Renata - opinia wątek zamknięty Firma pogrzebowa Anioł jest jak najbardziej godna polecenia. Bardzo...
~Renata
-

dodano: 18 listopada 2021

Ewelina - opinia wątek zamknięty Polecam firmę Anioł z całego serca. W tak trudnym dla nas czasie, p. Seweryn...
~Ewelina
-

dodano: 6 lipca 2021

Michał - opinia wątek zamknięty Trafiłem do Seweryna z polecenia, jak on sam o sobie mówi, "to nie tylko...
~Michał
-

dodano: 30 maja 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry