Widok

Ankiety Banino?

Hej
Czy u was chodzą po domach z ankieta mi na temat służbowych wyjazdów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie, nikt nie chodzi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe zatem....

Jakie ankiety?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

chodzą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A możesz coś więcej powiedzieć? W jakim regionie konkretnie ni na czyje zlecenie? Bo ktoś u nas był i nie wiem kto to bo się nawet nie przedstawil. I czy dzisiaj?

I bez plakietki ta osoba.

A może to jest ankieta typu: Jak Pan/Pani często wyjeżdża? Jak często wyjeżdżacie,to może wpadniemy do was jak Was nie będzie i zobaczymy co macie fajnego w chacie.

P.s Baniniaku bądź czujny !

Pozdrawiam czuwający Zdzisek
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie byli w sprawie komunikacji miejskiej
Kobieta około 40 lat
Uwaga bo.to oszuści kradną kluczy do domu podczas.tych ankiet

LUDZIE jak przyłazi ktoś bez identyfiakatora nie mówi na czyje zlecenie to po co odpowiadacie. Zlodzieje chodzą i wywiad robią. Pożegnać i odprawiac! Co to za ki..wa ankiety!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie. Ale powiedziała z skąd jest? Teraz jak tonapodaliscie to skojarzyło mi z ankieta mi gminy ale tak cy siak powinni się przedstawić.
I nie- nie udzielalismy żadnych odpowiedzi.

Do mnie przyszli pod pretekstem że żona została wylosowana przez system. Coś kobieta jeszcze wspominala że jej zależy żeby żonę zawołać chodzi o przywrócenie komunikacji. Spytałem żony hhhhmmmm nic jej nie wiadomo było no i pogoniłem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

U mnie też była ta babka, chciała z mężem gadać - miała ankietę, a w niej pytania o autobusy, co byśmy zmienili w komunikacji miejskiej, jak często korzystamy itp. Do domu nie wchodziła. Nastraszyliscie mnie teraz ze to ściema byla..

Niech no do mnie tylko przyjdą ci "ankieterzy " już ja z nimi zrobię ankietę .Najpierw powiem "papiyren bite" a potem jeszcze sobie selfi cykne,tak na pamiątkę.
P.s...i jeszcze spojrze gleboko w oczy jak Kaszpirowski

Pozdrawiam niedzielny Zdzisek
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

U mnie też dzisiaj była babka lat ok. 40 z ankietami na temat komunikacji autobusowej. Podobno na zlecenie UG. Chcą dołożyć autobusy. Pytania typu: czy dużo jeżdżę autobusami, w jakich godzinach najwięcej brakuje itp. Kręciła się w okolicach Rolniczej i sąsiednich ulic.

Wylegitymowac, sprawdzic dane ,zadzwonic do firmy skad ankieta lub na policje dzwonic

maja obowiązek mieć identyfikator ,pogonić i tyle. Jak powiesz o której jezdzisz autobusem, kiedy wracasz jak często juz wiadomo ,że niema Ciebie w domu. Pomyślcie trochę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bosze jak się boję,jacy sprytni ci złodziejaszkowie,robią ankiety i zakładają sobie wielkie bazy danych!
Do obsługi mają pewnie sekretarki i komputery.
Proponuję niech wszyscy mówią że nigdzie się nie jeździ bo nie ma po co,wszystko na miejscu a autobus co to jest?
Z nowym rokiem 126 zniknie i dobrze,nie będzie tłoku na pętli a i gmina zaoszczędzi na dotacji,może zrobią autostradke do żukowa bo to najbliżej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mnie też namierzyli. Babka znała moją datę urodzenia. Pytała o autobus. O rower też ale my nie jeździmy.

Inne tematy z forum Banino

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

do góry