Widok
Anna - ocena
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Edytą z firmy Invilla. Dzięki Pani Edycie cała procedura związana ze sprzedażą mieszkania, przebiegła szybko i bez najmniejszego problemu. Pani Edyta jest osobą bardzo kompetentną, sumienną i ogarnia każdy szczegół. Miałam okazję współpracować z kilkoma innymi agentami innych firm, na umowach otwartych i mam porównanie. Współpraca z Panią Edytą od samego początku była przyjemna i skuteczna. Nie musiałam się o nic martwić. Nawet w sytuacjach stresujących dla mnie, Pani Edyta potrafiła uspokoić mnie i znaleźć najlepsze rozwiązanie dla mojej sytuacji. Dodam, że mocno broniłam się przed współpracą na umowie na wyłączność, a to był błąd i nie należy się tego bać. Na umowie na wyłączność zaangażowanie Panie Edyty, zaowocowało sprzedażą mieszkania w 3 tygodnie.
Od serca polecam współpracę z Panią Edytą. Jeżeli kiedykolwiek będę potrzebowała agenta nieruchomości to na pewno będzie to Pani Edyta.
Od serca polecam współpracę z Panią Edytą. Jeżeli kiedykolwiek będę potrzebowała agenta nieruchomości to na pewno będzie to Pani Edyta.