Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maria&Sławomir - ocena nowy temat Doświadczenie z agencją oraz z agentem Panią Edytą Ellwart oceniamy bardzo...
~Maria&Sławomir
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 27 listopada 2024

Maciej Kamiński - ocena nowy temat Moją pierwszą decyzją odnośnie sprzedaży mieszkania była sprzedaż na własną...
~Maciej Kamiński
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 25 listopada 2024

Magda - ocena Miałam okazję sprzedawać mieszkanie przy pomocy Pani Angeliki Chojnackiej z...
~Magda
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 3 listopada 2024

Maciej Ł. - ocena Polecam Panią Monikę Górską z agencji InVilla. Mieszkam za granicą i...
~Maciej Ł.
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 22 października 2024

Jakub - ocena Polecam agencję Invilla. Sprzedażą działki zajmowała się Pani Paulina...
~Jakub
-

dodano: 9 października 2024

Agnieszka C - ocena Profesjonalnie i konkretnie, byliśmy zaopiekowani i doinformowani pod każdym...
~Agnieszka C
-

dodano: 8 października 2024

ewanierojewska@gmail.com - ocena Byłam klientką Biura Nieruchomości invilla w Sopocie.Moja sprawą sprzedaży...
~ewanierojewska@gmail.com
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 25 września 2024

Nataliia Sushchevska BN Imetrium - ocena Miałam przyjemność współpracować z Beatą Józefowicz z agencji nieruchomości...
~Nataliia Sushchevska BN Imetrium
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 19 września 2024

Katarzyna Kaczmarek - ocena Pełen profesjonalizm i doskonałe zrozumienie potrzeb klienta. Serdecznie...
~Katarzyna Kaczmarek
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 25 sierpnia 2024

Mateusz U. - ocena Pani Agata bardzo rzeczowa i pomocna. Wykonała profesjonalną usługę...
~Mateusz U.
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 9 lipca 2024

Edward P. - ocena InVilla w mojej ocenie to bardzo prpfesjonalna agencja pośrednictwa...
~Edward P.
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 1 lipca 2024

Magda - ocena Bardzo profesjonalne podejście. Dziękuje Pani Agacie Borys za bardzo miłą...
~Magda
-

Marzanna Z - ocena Pani edyta ellwart jest kompetentną, rzeczową i niezwykle miłą osobą. Miałam...
~Marzanna Z
-

Sylwia - ocena Serdecznie dziękuję Pani Paulinie Długosz za kompleksową obsługę w zakresie...
~Sylwia
-

dodano: 23 czerwca 2024

Katarzyna - ocena Pani Paulina to świetna profesjonalistka. Działa sprawnie i szybko. W dwa...
~Katarzyna
-

dodano: 19 czerwca 2024

Anita - ocena Bardzo przyjemna, profesjonalna i rzetelna obsługa. Pani Ewa to osoba z dużym...
~Anita
-

dodano: 18 czerwca 2024

Katarzyna Orlińska - ocena Bardzo polecam współpracę z InVilla, dziękując i rekomendując panią Paulinę...
~Katarzyna Orlińska
-

dodano: 9 czerwca 2024

Beata - ocena Serdecznie dziękuję Pani Paulinie Długosz za szybką i skuteczną pomoc w...
~Beata
-

dodano: 8 czerwca 2024

Ihor - ocena Working with agent Patrycja Glanc was amazing. She handled everything...
~Ihor
-

dodano: 6 czerwca 2024

Tatyana i Darek - ocena Chcemy serdecznie podziękować Panu Piotrowi Jaworskiemu z Agencji Invilla za...
~Tatyana i Darek
-

dodano: 5 czerwca 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry