Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
SUPER!!! wątek zamknięty Pani Kasia jest profesjonalistką w swoim fachu, do moich delikatnych i...
~Olga
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 października 2016

Bardzo polecam. wątek zamknięty Pierwszy raz trafiłam do tego salonu, nie ukrywam przez przypadek . Uwielbiam...
~Iza
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 listopada 2015

stanowczo NIE Polecam!! wątek zamknięty niedawno wybralam sia tam na podciecie wlosow, taka blondyneczka mnie...
~nieuczesana
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 listopada 2015

Bardzo polecam!!! wątek zamknięty Witam. Korzystałam z usług tego salonu pierwszy raz i szczerze polecam ten...
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 września 2015

obsługa jak z PRL, jakość usług niższa od cen wątek zamknięty dziwi mnie, że do zakładu fryzjerskiego na Monciaku wciaż nie dotarł nieco...
~K.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 czerwca 2015

p. Karoliona wątek zamknięty Jak zwykle szlam do fryzjera pelna obaw, p.KAROLINA DORADZILA MI FRUZURE I...
~KATARZYNA
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 grudnia 2014

Polecam wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z uslugi w tym salonie.Pani Karolina fachowo...
~Ewelina
-

dodano: 3 grudnia 2014

B.Dobry Salon Fryzjerki Apacja wątek zamknięty Korzystam z usług salonu fryzjerskiego od kilku lat. Zmiana fryzjerek które...
~Adam
-

dodano: 28 listopada 2014

:) wątek zamknięty Idąc do fryzjera zawsze się bałam o moje długie włosy - gdy wychodziłam...
~Klaudia
-

dodano: 28 września 2014

Pani Karolina wątek zamknięty Polecam bardzo gorąco Panią Karolinę. Dzięki niej mam cudowny rudy kolor...
~marta
-

dodano: 3 września 2014

polecam! wątek zamknięty Pierwszy raz wybrałam się do tego salonu rok temu i od tamtej pory nie...
~sandra
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 lutego 2014

polecam wątek zamknięty Polecam bardzo Panią Anię, młoda , ambitna, wygadana i profesjnalna, ceny...
~Natalia
-

dodano: 14 lutego 2014

Joanna T - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam pania Anie. Niezwykle mila osoba, ktora z pewnoscia dobierze...
~Joanna T
-

dodano: 18 grudnia 2013

Rafal - opinia wątek zamknięty Polecam, nie tylko pod względem cen, ale i jakości usług. Pani Ania jest...
~Rafal
-

dodano: 7 grudnia 2013

Zadowolona .! wątek zamknięty A ja jestem bardzo zadowolona z usług p. Natalii . Cała rodzina chodzi ze mną...
~Martyna
-

dodano: 4 września 2013

Nie polecam wątek zamknięty Niestety nie polecam tego salonu. Jeszcze nigdy nie miałam tak źle ściętych...
~Dorota
1

dodano: 16 lipca 2013

A gdzie obiecane farby? wątek zamknięty Nie wiem jak napisać swoja opinię. Ponieważ do salonu zachęciła mnie strona...
~Anna
-

dodano: 7 maja 2013

Genialna obsługa wątek zamknięty Salon, jako że jestem osobą przyjezdną, wybrałam głównie ze względu na bliską...
~Agata
-

dodano: 22 kwietnia 2013

POLECAM wątek zamknięty Witam ;) Byłam ostatnio w salonie APACJA wyszłam z salonu bardzo zadowolona...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 lutego 2013

Rewelacja! wątek zamknięty Jestem naprawdę pod wrażeniem że w takim małym saloniku nie bijącym po oczach...
~Misia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 stycznia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
69

62

wątków

do góry