Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zbigniew - ocena Chcielibyśmy serdecznie podziękować panu Oskarowi Szwamber za profesjonalne i...
~Zbigniew
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 9 września 2024

miaskowskijacek4@gmail.com - ocena BRAWO!!! Pani Martyno za znalezienie sympatycznych najemców na mój dom.
~miaskowskijacek4@gmail.com
1

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 2 marca 2024

Marta - ocena Bardzo miła, profesjonalna współpraca z P. Martyną! Dziękujemy!
~Marta
1

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 4 marca 2024

Jaroslaw - ocena Współpraca z Panią Martyna była na najwyższym poziomie . Cała transakcja...
~Jaroslaw
1

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 17 lutego 2024

Jarosław - opinia wątek zamknięty Firma oceniam bardzo dobrze. Mam porównanie też, jeśli chodzi o inne biuro...
~Jarosław
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 1 listopada 2020

Eliza - opinia wątek zamknięty Kontakt i opis nieruchomości na najwyższym poziomie. Ponadto zorganizowanie...
~Eliza
1

dodano: 16 października 2020

Anna - opinia wątek zamknięty Jestem pozytywnie zaskoczona wysokim poziomem usług świadczonych przez firmę....
~Anna
1

dodano: 9 października 2020

Robert - opinia wątek zamknięty Jesteśmy bardzo zadowoleni profesjonalizmem Agencji, a przede wszystkim Pani...
~Robert
1

dodano: 27 sierpnia 2020

Anna - opinia wątek zamknięty Polecam serdecznie Apartament Nieruchomości za indywidualne podejście do...
~Anna
1

dodano: 27 sierpnia 2020

Basia - opinia wątek zamknięty Serdecznie dziękuję Pani Weronice Maj za sprawną obsługę przy sprzedaży mojej...
~Basia
1

dodano: 11 maja 2020

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Chciałabym w paru słowach podziękować Pani Jolancie Sędłak za bardzo...
~Katarzyna
1

dodano: 6 maja 2020

Dorota - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam. Osobą prowadzącą sprzedaż mojego mieszkania była Pani Beata...
~Dorota
1

dodano: 20 marca 2020

Ewa - opinia wątek zamknięty Polecam Apartament Nieruchomości a zwłaszcza Panią Jolantę Sędłak z czystym...
~Ewa
1

dodano: 3 kwietnia 2020

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Bez chwili wahania mogę śmiało podpisać się pod pozytywną opinią firmy....
~Aleksandra
1

dodano: 15 marca 2020

Piotr - opinia wątek zamknięty Sprzedawałem z biurem Apartament Nieruchomości mieszkanie, a drugie dzięki...
~Piotr
1

dodano: 29 stycznia 2020

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Ogromne podziękowania dla Pani Jolanty Sędłak za współpracę przy sprzedaży...
~Agnieszka
1

dodano: 29 stycznia 2020

polecam !! wątek zamknięty Polecam Firmę Apartament Nieruchomości
~Wiktoria
1

dodano: 12 października 2019

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Polecam Panią Jolanta!! Jest to osoba rzeczowa i w 100 %profesjonalistka....
~Agnieszka
1

dodano: 4 grudnia 2019

Emilia - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Gorąco polecam. Serdecznie...
~Emilia
1

dodano: 12 stycznia 2020

Magda - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie polecam Panią Beatę Kwidzińską. Kupiliśmy dom a Pani Beata...
~Magda
1

dodano: 15 stycznia 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry