Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zdecydowanie NIE POLECAM wątek zamknięty Opłaciłyśmy 2 os. apartament (50zł./os), a dostałyśmy maleńki pokój- wersalka...
~Beata
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 października 2012

Polecam wątek zamknięty Gorąco polecam pobyt u Pani Danusi. Warunki wypoczynku super, cisza, spokój i...
~Jarosław z Poznania
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 września 2012

Super lokata wątek zamknięty Bardzo udany pobyt w Gdańsku. Do centrum samochodem 5 min, na pieszo około...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 marca 2011

polecam serdecznie wątek zamknięty Witam, serdecznie polecam wszystkim, naprawdę warto odwiedzić. Pokoje i...
~stasia
-

dodano: 16 września 2010

Dobre wczasy nad morzem wątek zamknięty Bardzo mili gospodarze, możliwość negocjacji cen. Mieliśmy zarezerwowany...
~Aleksander
-

dodano: 2 września 2010

Przyjemne miejsce :) wątek zamknięty Doskonałe miejsce do wypoczynku, zarówno grupą znajomych jak i całą rodziną....
~Sylwia
-

dodano: 2 września 2010

Podziękowanie wątek zamknięty Bardzo podoba mi się wystrój pokoi. Czułem się bezpiecznie ponieważ cały...
~Karol
-

dodano: 1 września 2010

super wątek zamknięty Miejsce bardzo urokliwe i ładne. Można odpocząć od szumu miasta, jednocześnie...
~jacek
-

dodano: 30 sierpnia 2010

Serdeczne podziękowania wątek zamknięty Nasz trzeci pobyt u Pani Danusi, po raz kolejny okazał się niezapomniany!...
~Anna
-

dodano: 29 sierpnia 2010

wielka pomyłka wątek zamknięty Niestety pobytu w tym obiekcie nie mogę zaliczyć do udanych. Odległości...
~Kazimierz Kempa
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2010

Podziękowanie z siódemki wątek zamknięty Bardzo miłe przyjęcie, domowa atmosfera i serdeczni gospodarze. Samochodem...
~Beata
-

dodano: 13 lipca 2010

Podziękowanie wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z pobytu. Początkowo wydawało się, że jest to daleko...
~Jacek
1

dodano: 16 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13

12

wątków

do góry