Widok

Apartamenty Apollina

Witam
Zachęcam wszystkich do spojrzenia na tę inwestycję (Kowale - Apollina - apartamenty Apollina) - pod kontem tylko kilku rzeczy:
1/ miejsca parkingowe: wybudowano za mało miejsc parkingowych - juz większość z nich jest zajęta, a co będzie jak ludzie się wprowadzą?
2/ budynek zupełnie nie pasuje/przytłacza otoczenie
3/ ziemia z wyopu jest rozwieziona po polu od pętli autobusowej aż do inwestycji - ziemi nie wywieziono - koszty - tylko zwalono na inną działkę tworząc kiepskiej jakosci krajobraz - księżycowe - klepisko - generalnie syf kiła i mogiła - kto chciałby tam mieszkać i to nazywaja Apartamentem??? Koń by sie uśmiał!
Moja ocena
obsługa: -

oferta: -

jakość: -

terminowość: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szkoda czytać takie opinie zniesmaczonych, szczególnie wyrażanych przed zakończeniem procesu budowlanego lub klientów, którzy wyłamują zamki. Jestem klientem TI Investing od wielu lat i nabyłem juz cztery mieszkania dla moich wnuków, piąte zamówiłem w apartametach apollina. Ze wszystkich mieszkań jesteśmy zadowoleni, usterki lub fuchy budowlane, jak u innych deweloperów praktycznie nie występuja. Co do parkingów, to zgodnie z planami inwestycji, które stanowią załącznik do mojej umowy, zostaną wybudowane bezpośrednio przy budynku w pasie drogowym. Proponuje najpierw wnikliwie się zapoznać z projektem, a później umieszczać takie krzywdzące komentarze Panie Koniu!!!! Patataj...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry