Widok
Apartamenty Na Polanie
Apartamenty Na Polanie to osiedle dosłownie wtulone w las Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego. Lokalizacja, nieopodal zbiegu ulic Chwaszczyńskiej, Wielkopolskiej i Strzelców umożliwia wygodny dojazd do centrum Gdyni i Sopotu oraz trójmiejskiej obwodnicy.
Szklane elementy elewacji - tafle okien i półprzepuszczalne balustrady balkonów nadają domom lekkości. Biel elewacji dodatkowo podkreśla nowoczesność i elegancję budynków.
Przestrzeń pomiędzy budynkami została wyłączona z ruchu kołowego. ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
kto co lubi
Osiedle jednym sie podoba innym nie ,rzecz gustu i oczekiwan.Ja przeprowadzilem sie tam z Osowej ,bo tam powoli umieralem (masakra ogolna) i powiem tyle -odzylem i polecam kazdemu ,sa jakies mankamenty ale generalnie to cudowne miejsce do normalnej egzystencji.pozdrawiam wszystkich mieszkancow "polany"
Cwane listy
Słyszałem jak w konia zrobili mieszkańców ostatniego etapu budowy. Ludzie pokupowali mieszkania za grupą kasę, a Ci wywalili im przedszkole na jednym korytarzu nie wspominając o takich planach żadnemu z kupujących. A obok staje nowy budynek z miejscami na działalność, gdzie metr za mieszkanie 10%tańszy :]
W nowym budynku powinni szfalnie otworzyć, a w garażach warsztacik samochodowy. Ładne mi luksusy.
W nowym budynku powinni szfalnie otworzyć, a w garażach warsztacik samochodowy. Ładne mi luksusy.
W miarę ale bez porównania do Altorii
Miejsce super ale jakość wykonania i styl nie ma żadnego startu do Altorii Hossy tuż obok. Myślę, ze za pare lat będzie to zbiorowisko miniaturowych Witaw, z których ludzie będą masowo uciekać. Natomiast Altoria ma szansę pozostać kameralnym osiedlem z ciekawym klimatem.
Jestem mieszkanką Altorii i ze smutkiem stwierdzam,że jest tu mnóstwo fuszerek i to poważnych. Ale rzeczywiście zauważyłam,że dużo ludzi sprzedaje i ucieka z Apartamentów na Polanie. Sama się zastanawiałam jaka jest tego przyczyna. Co by nie mówić wciskają teraz blok na bloku i Altoria będzie miała już niedługo "cudowne" sąsiedztwo okno w okno.
Cisza, spokój a jak blisko do centrum
Myślę, że o kwestii wyboru miejsca zamieszkania decydują preferencję. Ja wybrałam tą lokalizację ze względu na cisze, spokój, bliskość lasu i ładne budynku. Mój mąż uwielbia jeździć po lasach na rowerze, ja lubię spacerować. Mam tu wszystko czego mi potrzeba bliskość centrum i bliskość zieleni. Mogę polecić śmiało a narzekający zawsze się znajdą.