Widok

Apartamenty Na Polanie

Apartamenty Na Polanie Temat dostępny też na forum:
Apartamenty Na Polanie to osiedle wtulone w las Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego. Lokalizacja, nieopodal zbiegu ulic Chwaszczyńskiej, Wielkopolskiej i Strzelców umożliwia wygodny dojazd do centrum Gdyni i Sopotu oraz Trójmiejskiej Obwodnicy.

Szklane elementy elewacji - tafle okien i półprzepuszczalne balustrady balkonów nadają domom lekkości. Biel elewacji dodatkowo podkreśla nowoczesność ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolejne blokowisko

taka ładna lokalizacja a tak zmarnowana!!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 29
dlaczego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

zmarnowany

osiedle jest bardzo ladne mozemy sie tego dowiedziec z innych komentarzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacyjna lokalizacja,

architektura, przestrzeń (!) zieleń, cisza, spokój, o niebo lepsza inwestycja niż sąsiednia Altoria Hossy.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 18

Dlaczego deweloper buduje tak blisko siebie budynki. Większość ludzi żeby pożyczyć cukier od sąsiada z budynku obok może wyjść na balkon.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 21
kasa inwestor wyciśnie na maxa ile się da z każdego kawałka ziemi o altruistę teraz trudno
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba nie byliście osobiście na tym osiedlu, budynki nie są blsiko siebie. Popatrzcie lepiej na Altorie, tam można skakać z balkonu na balkon :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

hahahhaha tam jest mega blisko!!!
a jakość? jaka jakość??
Karton gips, sciany nie bielone, brak parapetów i płytek na balkonach a ceny wyższe niż w Altusie IK hahahha co za bubel
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rewelacja

Osiedle ze względu na położenie powinno nazywać się Uzdrowisko .Dookoła las,a blisko do centrum Gdyni i Sopotu.Wszelka komunikacja samochodowa wyłączona,pod prawie całym osiedlem parkingi,nie ma problemu z kupnem dwóch miejsc parkingowych,z których dojedziemy windą do mieszkania.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 5

kto co lubi

Osiedle jednym sie podoba innym nie ,rzecz gustu i oczekiwan.Ja przeprowadzilem sie tam z Osowej ,bo tam powoli umieralem (masakra ogolna) i powiem tyle -odzylem i polecam kazdemu ,sa jakies mankamenty ale generalnie to cudowne miejsce do normalnej egzystencji.pozdrawiam wszystkich mieszkancow "polany"
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Za wysoko

Miejsce świetne.
Niestety budynki są zbyt wysokie. Mam wrażenie , że zaprojektowane tylko z myślą o mieszkańcach najwyższych pięter, panorama warta grzechu!
Największy mankament to brak miejsc parkingowych dla gości.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

Piękne osiedle w idealnym miescu

Trzeba docenić inwestycje za jej wspaniałe położenie - las, cisza, spokoj czyli to czego potrzeba człowiekowi po powrocie do domu..
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Lokalizacja, tereny zielone

Rewelacyjna lokalizacja, pięknie zaprojektowane tereny zielone.
Fakt infrastruktura nie jest jeszcze w pełni wykonana, ale ponoć są na to plany i za kilka lat całość będzie perełką w skali 3miasta
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Najlepsza miejscówka w Gdyni

Jeżeli, ktoś lubi ciszę spokój poza weekendami :) bliskość lasu to nie ma nic lepszego w okolicy.
Dogodny dojazd do centrum Gdyni i Sopot.

Z wyzszych pięter piękny widok na morze oraz okolice
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

bardzo bardzo :)

Polecam to osiedle wszystkim, zmęczonym miejskim zgiełkiem. Dodatkowo świetna komunikacja z całym Trójmiastem!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cwane listy

Słyszałem jak w konia zrobili mieszkańców ostatniego etapu budowy. Ludzie pokupowali mieszkania za grupą kasę, a Ci wywalili im przedszkole na jednym korytarzu nie wspominając o takich planach żadnemu z kupujących. A obok staje nowy budynek z miejscami na działalność, gdzie metr za mieszkanie 10%tańszy :]
W nowym budynku powinni szfalnie otworzyć, a w garażach warsztacik samochodowy. Ładne mi luksusy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 16

W miarę ale bez porównania do Altorii

Miejsce super ale jakość wykonania i styl nie ma żadnego startu do Altorii Hossy tuż obok. Myślę, ze za pare lat będzie to zbiorowisko miniaturowych Witaw, z których ludzie będą masowo uciekać. Natomiast Altoria ma szansę pozostać kameralnym osiedlem z ciekawym klimatem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
Jestem mieszkanką Altorii i ze smutkiem stwierdzam,że jest tu mnóstwo fuszerek i to poważnych. Ale rzeczywiście zauważyłam,że dużo ludzi sprzedaje i ucieka z Apartamentów na Polanie. Sama się zastanawiałam jaka jest tego przyczyna. Co by nie mówić wciskają teraz blok na bloku i Altoria będzie miała już niedługo "cudowne" sąsiedztwo okno w okno.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cisza, spokój a jak blisko do centrum

Myślę, że o kwestii wyboru miejsca zamieszkania decydują preferencję. Ja wybrałam tą lokalizację ze względu na cisze, spokój, bliskość lasu i ładne budynku. Mój mąż uwielbia jeździć po lasach na rowerze, ja lubię spacerować. Mam tu wszystko czego mi potrzeba bliskość centrum i bliskość zieleni. Mogę polecić śmiało a narzekający zawsze się znajdą.

Szczęśliwa posiadaczka mieszkania,

mieszkam na tym osiedlu od kilku lat i jestem bardzo zadowolona . pięknie czysto i zielono ...

Inne tematy z forum Mały Kack

Solano (19 odpowiedzi)

Kompleks powstanie w dobrze skomunikowanym miejscu Gdyni. Sąsiedztwo ulicy Wielkopolskiej...

Dragon City Cheats 2020 (3 odpowiedzi)

just grab dragon city resources! we know you donвЂt want to spend your money on a...

Perła Księcia Kiejstuta - opinie i oceny (7 odpowiedzi)

Perła Księcia Kiejstuta powstaje w dolnej części Małego Kacka - blisko głównej osi komunikacyjnej...

do góry