Apetyt na Świat

Kolonie, obozy Biura podróży

Gdańsk, Kielnieńska 114

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Joanna H - ocena nowy temat Wyprawa do Maroka była niezapomniana, intensywnie i lokalnie - ale tak...
~Joanna H
-

ostatnia odp. 9 godzin temu

dodano: 13 sierpnia 2025

Magda - ocena nowy temat Profesjonlna obsluga i kadra, świetni ludzie z pasją!
~Magda
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 11 sierpnia 2025

aallaa - ocena nowy temat Świetna wyprawa do Tajlandii! Pełna atrakcji, widoków i smacznego jedzenia,...
~aallaa
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 11 sierpnia 2025

Marek - ocena nowy temat Przerabiałem już różne biura, ale na Apetycie nigdy się nie zawiodłem! Od...
~Marek
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 8 sierpnia 2025

Julia - ocena nowy temat Biuro prowadzone z pasją i sercem. Czuć to na każdym kroku. Ciekawa oferta...
~Julia
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Bartek - ocena nowy temat Wyprawa do Wietnamu z liderem Piotrem (Łobuz) Łobazą była niezapomnianym...
~Bartek
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Podroznik z Gdyni - ocena nowy temat Wyjazd na Islandię z Apetytem na Świat to niezapomniana przygoda! Program był...
~Podroznik z Gdyni
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Daria N. - ocena Bardzo fajne biuro z Gdańska, ciekawe kierunki, dopracowane programy...
~Daria N.
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 5 sierpnia 2025

Adam Piotrowski - ocena Nie znam drugiego takiego biura podróży. Wyjątkowe programy wypraw, w stylu,...
~Adam Piotrowski
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 4 sierpnia 2025

Monika - ocena Wyprawa do Islandii z biurem podróży Apetyt na Świat to jedna z najbardziej...
~Monika
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 28 lipca 2025

Piotr - ocena Świetna wyprawa na Lofoty - zawsze marzyłem o podróży za Koło Podbiegunowe i...
~Piotr
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 28 lipca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry