Apetyt na Świat

Kolonie, obozy Biura podróży

Gdańsk, Kielnieńska 114

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paweł - ocena Świetna obsługa, doskonała praca koordynatorek i liderów, mieliśmy cudowne...
~Paweł
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 11 września 2025

Łukasz - ocena Polowanie na zorze polarne w Tromso wydawało się dość ryzykowną wyprawą. Bo i...
~Łukasz
-

dodano: 6 września 2025

Jacek Ick - ocena Wspaniala wyprawa do Tajlandii polaczona z odkrywaniem Kambodzy. Duzo...
~Jacek Ick
-

dodano: 5 września 2025

Alicja - ocena Wszystko na jak najwyższym poziomie: od kontaktu z koordynatorkami z biura,...
~Alicja
-

dodano: 5 września 2025

Podróżnik - ocena Z Apetyt na Świat mieliśmy wyjazd do Wietnamu i wszystko przebiegło...
~Podróżnik
-

dodano: 1 września 2025

Aga - ocena Cudowne miejsca, wyjątkowi ludzie i mnóstwo pięknych wspomnień. Chciałbym...
~Aga
-

dodano: 28 sierpnia 2025

Karola - ocena Niesamowita atmosfera - od pierwszego dnia czułam się częścią zgranego...
~Karola
-

Ada - ocena Wyjazd na Sri Lankę z liderem Piotrem był jedną z moich najlepszych przygód w...
~Ada
-

Gosia - ocena Wyjazdy z Apetytem na Świat wspominam bardzo dobrze. Byłam już na trekkingu...
~Gosia
-

Maja - ocena Nie mam żadnych zastrzeżeń do pracy tego biura. Zadowoleni klienci, którzy...
~Maja
-

dodano: 23 sierpnia 2025

Ola - ocena Najlepsza ekipa w biurze, współpraca z Apetytem to czysta przyjemność!...
~Ola
-

dodano: 22 sierpnia 2025

Maciek - ocena Bardzo dobrze zorganizowane biuro, super wyprawy i przewodnicy. Polecam.
~Maciek
-

dodano: 21 sierpnia 2025

Michal - ocena Korzystałem z usług biura już kilkukrotnie - gorąco polecam każdemu -...
~Michal
-

majkaS - ocena Wyprawa do Szkocji spełniła najśmielsze oczekiwania, świetna organizacja,...
~majkaS
-

Michalina - ocena Kiedyś pojechałam z Apetytem na Świat na wyprawę do Nepalu, a dzisiaj pracuję...
~Michalina
-

dodano: 20 sierpnia 2025

Kamil - ocena W ocenie firmy ważny jest również aspekt pracowniczy. Współpracuje z Apetytem...
~Kamil
-

Ania K - ocena Długo szukałam biura podróży w Trójmieście, które byłoby tak skoncentrowane...
~Ania K
-

Adrian K - ocena Długo szukałem biura podróży w Trójmieście skoncentrowanego na człowieku, ale...
~Adrian K
-

Aleksandra - ocena Wyjazdy i współpraca z Apetytem to prawdziwa przyjemność. Wszystko jest...
~Aleksandra
-

Marek - ocena Świetnie zorganizowana wycieczka.
~Marek
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry