Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
super apteka wątek zamknięty Bardzo dobrze wyposażona w leki naturalne a nie te chemiczne trutki. Bardzo...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 maja 2019

Polecam!! wątek zamknięty Po raz pierwszy spotkałam się z tak kompetentną obsługą w aptece. Coś...
~Danuta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2016

super wątek zamknięty Polecam, pani Mirosława jest niesamowicie kompetentną osobą, a ponadto...
~viola
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 18 maja 2015

Ceny w aptece wątek zamknięty Nie polecam zakupu w aptece ze względu na ceny leków homeopatycznych. Np Apis...
~Krzysztof
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 września 2013

zdecydowanie na tak wątek zamknięty Pierwszy raz trafiłam z bolącym gardłem ledwo mogąc cokolwiek mówić a...
~aniela
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 grudnia 2013

Cudowne miejsce! wątek zamknięty To nie jest zwykła apteka! A mało kto wie ( ja też nie wiedziałam ) że Pani...
~Monika
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 lutego 2013

Bardzo polecam tę aptekę wątek zamknięty Po pierwsze,atmosfera od wejścia taka jakaś ...bajkowa;).Pani obsługująca...
~Z.
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 grudnia 2012

Żeby wszędzie potrafili tak doradzić wątek zamknięty Przez kilka miesięcy walczyłem z nieustannym tępym bólem uszu, próbowałem się...
~Patryk
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 czerwca 2012

tak wątek zamknięty madre rozwiazania, facowe doradztwo, domowa atmosfera i cudowny kot!
~m
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 stycznia 2012

Rzetelne porady i informacje z zakresu medycyny naturalnej wątek zamknięty Apteka Św. Heleny jest apteką inną niż wszystkie. W tej Aptece zakupisz...
~Anna Gregorczuk
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 stycznia 2011

Ją - opinia wątek zamknięty Fatalna obsługa, za to ożywione dyskusje ze znajomymi. Brak podstawowych leków.
~Ją
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry