Widok
Aqua aerobik Na Basenie Gdańsk Chełm .
Na Basenie Gdańsk Chełm , aqua aerobik prowadzi szkoła Argonaut. Ciężko się dostać na ich zajęcia - to chyba najlepsza rekomendacja . mają też zajęcia na basenie polibudy (+ mała liczba osób , kameralnie i ogólny spokój, tam łatwiej się dostać) , na Chełmie - jakieś dwa miesiące
czekałam aż zwolni się tam jakieś miejsce, teraz chodzę tam w
niedziele. dużo ludzi, ale bynajmniej mam bliżej :)
czekałam aż zwolni się tam jakieś miejsce, teraz chodzę tam w
niedziele. dużo ludzi, ale bynajmniej mam bliżej :)
Moja ocena
Argonaut
kategoria: Sklepy turystyczne i sportowe
obsługa: 6
oferta: 6
jakość asortymentu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
DROGA - dosłownie- droga , Luizo Bączewska ( może powinnaś puścić bąka , a nie wypisywać o tej porze takie BZDETY ??? To że : ) bynajmniej mam bliżej )? to ma być rekomendacja ? mam nadzieję że autorKa ( miał(Autor) na myśli, aqua aerobik dla kobiet :), rzeczywiście ostatnio tłok , i beznadziejna instruktorka, to co było dzisiaj , to porażka jakaś .. totalna .. nie na to czekałam przez dwa miesiące. No cóż jestem zawiedziona ,,, było beznadziejnie. Odradzam.
Luizo "niechcący", kategoria Ci sie pomyliła ... aerobicu nie kupuje się w sklepie .... ale to jest przecież takie oczywiste, kategoria sklep miała za niskie oceny i Państwo Dobroczek drukuja sobie wymyślne opinie by podciągnąć średnią ....
Z jednym się zgodzę, ciężko się tam dostać bo trzeba przejść PSYCHOLtesty
Z jednym się zgodzę, ciężko się tam dostać bo trzeba przejść PSYCHOLtesty
Zawiodłam sie na tej firmie agronaut i wiem że wiele klientek jest niezadowolonych i to bardzo.Szczególnie z tego "głupiomądrego i szurnietego" faceta.Nie dałaby im rekomendacji, Fakt opanowali rynek ale to nie znaczy ze sa najlepsi. Obecnie szukam innej firmy do aqua.Naprawde wcale ich nie polecam.
Ja również chodzę na Aqua aerobic do Pani Yvette na Basenie MOSiR w poniedziałek na 20:40 i na Hydro fitness na Pływalni Politechniki w czwartek 19:20.
Polecam http://www.argonaut.gda.pl/aquaaerobic/aquaaerobic.php
Polecam http://www.argonaut.gda.pl/aquaaerobic/aquaaerobic.php