Widok

Aquasfera

Reda Temat dostępny też na forum:
Zlokalizowany w Redzie kompleks to jedna z ciekawszych propozycji na rynku deweloperskim. Nieczęsto powstaje bowiem osiedle mieszkaniowe z... aquaparkiem, a nawet szerzej: bogatą strefą rekreacyjną, w której poza kompleksem basenów, saun, wodnych atrakcji i SPA powstać ma także klub fitness, sala do squasha oraz pub z bowlingiem.

Dla mieszkańców Aquasfery wszystkie te atrakcje będą dostępne ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Do kogo????? Pisze się "dopóki".
Poza tym ja na osiedlu Semeko wynajmuję mieszkanie i wiem jedno. Nigdy tu nic nie kupię. Jak to w ogóle mozliwe, że 7 lat po wybudowaniu osiedla w mieszkaniu, które wynajmuję nadal pękają ściany? Budynek powinien osiadać 2 lata, nie 7!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Interesująca inwestycja

Do puki moi znajomi nie kupili mieszkania i się tam nie wprowadzili nic nie wiedziałem o tej inwestycji. Dziś poważnie sam rozważam zakup mieszkania na tym osiedlu.

Bardzo ciekawa architektura, w pobliżu znajdują się SKM, Auchan, szkoły, przychodnia, lidl, biedronka i inne usługi.

Do pełni szczęścia brakuje drogi pozwalającej wyjechać z osiedla w kierunku Gdyni bez wjazdu na krajową 6. z tego co wiem droga ma się w ciągu 2 lat pojawić, ale puki co odejmuję 1 pkt za infrastrukturę.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 5

Lampy uliczne na OSIEDLU PRZY MŁYNIE

Mam pytanie do wszystkich którzy mieszkają na tym osiedlu, dotyczy ul. Młyńskiej i na rondzie przy Fenikowskiego. Od kilku tygodni nie palą się lampy na tych ulicach - tz. 2 dni nie palą , innego dnia nie palą się tak ze 2 - 3 godz. , innego dnia normalnie działają. Dziś w nocy znowu się nie paliły - czy nikt tego nie widzi ,wystarczą 1 - 2 telefony w odpowiednie miejsce , totalna znieczulica mieszkańców by to zgłosili , ciemno jak w d... no chyba że wam tak wygodnie. Tylko nie płaczcie potem że wam
znowu samochody giną .
Miłych wieczorów
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

tylko, żeby w końcu ten Aquapark zaczeli budować

albo chociaż zwykły basen... ale żeby coś tam było dla ludu
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Osiedle bez aquaparku

Witam,

przecież tam nie będzie żadnego aquaparku.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 41
do góry