Widok

Arabela

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Arabela.
Arabela na podstawie serialu telewizyjnego "Arabela" Czy pamiętacie kultowy serial, który w zabawny sposób łączył świat baśniowych fantazji z realiami socjalistycznej Czechosłowacji? Przeniesienia na scenę jednej z najpopularniejszych produkcji telewizyjnych dla dzieci z przełomu lat siedemdziesiątych i osiemdziesiątych, która zdobyła rzesze widzów na całym świecie, podjął się zespół Teatru ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie zepsujcie tego

Brawo,wreszcie coś dla młodego widza,serial był przezabawny uwielbiałam go/teraz mam 40 -chę/.
Liczę na dobrą zabawę!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

a będą Blekota,Pekota i Mekota???
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

będą

zapraszam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Blekota i Mlekota

Pewnie, ze tak! Beda!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

od ilu lat ten spektakl?

Czy ktos moze wie czy jest sens przychodzic z 6 i 9 latkiem? Z jednej strony moze im sie podobac ale zastanawiam sie czy w ogoe zrozumieja o co chodzi..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niezła zabawa

Nareszcie spektakl do obejrzenia, bez oszczędzania na scenografii i kostiumach.Udana adaptacja,dobra obsada, świetnie zagrane, jednym słowem, warto obejrzeć.Byłam, nieźle się ubawiłam, polecam.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nareszcie udane przedstawienie

Spektakl z założenia jest familijny, ale zbyt małe dzieci niewiele zrozumieją z dwuznaczności niektorych tekstów, no i nie wyłapią wszystkich "smaczków".A zabawa jest przednia:)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

po prostu świetne przedstawienie dla całej rodziny !

piękne przedstawienie. doskonałe teksty - i dla dzieci i smaczki dla dorosłych. bardzo dowcipne. Fantastyczne kostiumy, obraz wiec i piękny i spójny. Scenografia z rozmachem. duża bardzo dynamika. Wspolczesne akcenty multimedialne. NA prawde doskonala zabawa dla calej rodziny. Wyraźne postaci !Moze wymaga dopracowania troche technicznego, swiatlo i dźwięk - ale to szczegół. BARDZO
polecam.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fantastyczny spektakl !
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

dzieciom podobała się bardzo sztuczka z psem - Gerdą

Byłem z całą rodziną dziś na przedstawieniu. Mnóstwo śmiechu. Zgrał też prześliczny jamniczek - Gerda (mieliśmy okazję poznać osobiście). Dzieci oszalały. Piesek pojawił się w dwóch scenach. Świetna rola Rumburaka, Xeni oraz Wilibalda. Bogate stroje, wartka akcja. Nie siedźcie w domu - wybierzcie się z dzieciakami na Arabelę. Dobry humor gwarantowany. Naprawdę polecam. Rodzice też nie będą się nudzić.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

jamniczek genialny :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

opinia

Wczoraj byłam z synem (5,5l), niestety chyba trochę za mały bo dłużyło mu się (spektakl trwał ok 2,5h). W mojej ocenie fajny, kolorowy, nowoczesny ale trochę nie dopracowany technicznie i muzycznie-piosenki jakoś tak nie wyraźnie zaśpiewane i słabe, nagłośnienie też nie za dobre albo za głośno albo za cicho. Np. byłam z dzieckiem np. na Piękna i Bestia w T.Muzycznym, to mimo że spektakl również bardzo długi to siedział i oglądał z otwartą buzią i nie pytał się 'kiedy do domu'. W skali od 1-5 dałabym 4.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

SUPER Polecam!

Spektakl dla dzieci i dorosłych. Ekstra, chociaż czasem aż za bardzo wyluzowany, ale bardzo dowcipny! Dawno się tak nie ubawiłam. Polecam!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

liczyłam na więcej

Bardzo podobaą mi sie scenografia, byłam z dziećmi z pierwszej klasy, co chwila mi mówiły, el to brzydkie słowo... cóż miałam im powiedzieć... dlatego mogę tylko powiedzieć, że liczyłam na więcej i bardziej tekstowo dopracowane przedstawienie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Znakomity spektakl

Byłam wczoraj z córeczką (6 lat) była zachwycona i bardzo się zdziwiła jak szybko mineły te dwie godziny ! To była jej pierwsza wizyta w duzym teatrze, regularnie chodzimy do miniatury. Jednak już wiemy że nie ostatnia. wszystko na najwyższym poziomie-scenegrofia, stroje, aktorzy ! Serdecznie polecamy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdynia ma Sreka a Gdańsk ma Arabele

Byłam na przedstawieniu 6 czerwca. Pozdrawiamy Panią Czarownicę- ja i moja 3 letnia córka.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobre przedstawienie

Byłam z 6-latką i naprawdę jej sie podobało. Jedyny minus to zbyt długie przedstawienie. Natomiast świetna scenografia i rewelacyjna muzyka. Ogólnie spektakl na 4 z plusem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

bilety do sprzedania

Mam do sprzedania dwa bilety na przedstawienie "Arabela" w niedzielę 30.09. na godzinę 16:00. Cena do uzgodnienia. kontakt pod numerem 694 575 878

BILETY SPRZEDAM !

Mam do sprzedania dwa bilety na przedstawienie "Arabela" w niedzielę 30.10. na godzinę 16:00. Cena do uzgodnienia. kontakt pod numerem 694 575 878

Arabela

Opinie do spektaklu: Arabela.
Arabela na podstawie serialu telewizyjnego "Arabela" Czy pamiętacie kultowy serial, który w zabawny sposób łączył świat baśniowych fantazji z realiami socjalistycznej Czechosłowacji? Przeniesienia na scenę jednej z najpopularniejszych produkcji telewizyjnych dla dzieci z przełomu lat siedemdziesiątych i osiemdziesiątych, która zdobyła rzesze widzów na całym świecie, podjął się zespół Teatru ...
Przejdź do spektaklu.
do góry