Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Stella nieruchomości - ocena nowy temat ZAPP wykańczał moje mieszkanie w Gdańsku i szczerze mówiąc - jestem...
~Stella nieruchomości
-

ostatnia odp. 17 godzin temu

dodano: 1 marca 2026

Janusz W. - ocena nowy temat Współpraca z Decoretti to pełen profesjonalizm i świetna organizacja całego...
~Janusz W.
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 26 lutego 2026

agnieszka - ocena nowy temat Z usług korzystałam już dwa razy , jestem mega zadowolona , wykonanie na...
~agnieszka
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 25 lutego 2026

Piotr Kawka - ocena nowy temat Polecam Zoomprojekt! To świetna firma z głową pełną nieszablonowych, ekstra...
~Piotr Kawka
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 25 lutego 2026

Alicja - ocena nowy temat Z pełnym przekonaniem polecam Grupa Niva Architekci. Współpraca od początku...
~Alicja
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 24 lutego 2026

Ewa Watson - ocena nowy temat Współpracuję z ZoomProjekt od dwóch lat i jestem bardzo zadowolona z Projektu...
~Ewa Watson
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Kinga Grudzień - ocena nowy temat Z pełnym przekonaniem polecam firmę Zoomprojekt to naprawdę solidny i...
~Kinga Grudzień
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Magdalena - ocena nowy temat Z początkiem roku odebrałam mieszkanie, które wykańczałam razem z firmą...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 23 lutego 2026

Hanna - ocena Pani Ania to osoba , której można w pełni zaufać podczas urządzania wnętrz....
~Hanna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 21 lutego 2026

Błażej - ocena Polecam! Miła obsługa oraz łatwy kontakt z obsługą. Projekt domu został...
~Błażej
-

dodano: 20 lutego 2026

MP Nidzica / Dappo - ocena Bardzo solidny partner biznesowy. Od 2021 nasze sofy i narożniki trafiły do...
~MP Nidzica / Dappo
-

Wojciech Jabłoński - ocena Jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego. Projekt wnętrza został...
~Wojciech Jabłoński
-

Jan - ocena Wykańczałem z ZAPP mieszkanie inwestycyjne w Gdańsku (lokal od Develii) i...
~Jan
1

dodano: 16 lutego 2026

Karolina - ocena Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy, idealny projekt salonu, taki jak...
~Karolina
-

dodano: 19 lutego 2026

Joanna M - ocena ZAPP wykańczał moje mieszkanie w Gdańsku i naprawdę jestem bardzo zadowolona...
~Joanna M
1

dodano: 16 lutego 2026

Beata - ocena Z pełnym przekonaniem polecam skorzystanie z usług pod klucz firmy Gotowe...
~Beata
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 14 lutego 2026

Rozczarowna - ocena Odradzam. Kiepskiej jakości materiały - najtańszy sort do łazienki, a pakiet...
~Rozczarowna
-

dodano: 13 lutego 2026

Poplawska.magdalen@gmail.com - ocena Uczciwi, słuchają klienta i widać że mają olbrzymie doświadczenie, mają też...
~Poplawska.magdalen@gmail.com
-

dodano: 10 lutego 2026

Mej - ocena Duża kreatywność projektantki, ciekawe pomysły i odważne łączenie różnych...
~Mej
-

dodano: 10 lutego 2026

Alicja - ocena Serdecznie polecam Panią Magdę! Powierzyłam jej zaprojektowanie całego mojego...
~Alicja
-

dodano: 9 lutego 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1608

1425

wątków

do góry