Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Aleksandra - ocena nowy temat Najlepsze biuro projektowe z jakim współpracowałam. Czułam się wysłuchana,...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 1 lutego 2026

Magda - ocena Polecam współpracę z Purssu! Ewa bardzo zaangażowała się w projekt mojego...
~Magda
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 26 stycznia 2026

Magdalena - ocena Z pełnym przekonaniem polecam firmę Botu Design. Projekt przestrzeni...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 24 stycznia 2026

Kasia D - ocena Zdecydowaliśmy się z mężem na usługę kompleksowego wykończenia i to była...
~Kasia D
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 20 stycznia 2026

Kamil - ocena Współpraca z Jolantą Kozakiewicz przy aranżacji naszego nowego domu to była...
~Kamil
-

dodano: 20 stycznia 2026

Maja Kurzep - ocena Bardzo polecam współpracę z Panią Emilią. Zaprojektowała nam ciężko ustawne...
~Maja Kurzep
-

dodano: 19 stycznia 2026

Jola - ocena Polecam meble na wymiar u nich, wszystko na czas, zdążyli przed świętami tak...
~Jola
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 12 stycznia 2026

Wiesława - ocena Jestem bardzo zadowolona z mojej nowej kuchni. Użytkuję ją od dwóch miesięcy...
~Wiesława
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 7 stycznia 2026

Robert Ukleja - ocena Podjęliśmy się z żoną remontu 100letniego domu o pow. 197m2. Było to...
~Robert Ukleja
1

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 26 grudnia 2025

Klient - ocena Współpraca z p. Agatą od samego początku nie była dobra. Musieliśmy się...
~Klient
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 30 grudnia 2025

Robert - ocena Niestety najgorszemu wrogowi nie polecam usług Pani projektant.Wszystko co...
~Robert
-

dodano: 21 grudnia 2025

Anna - ocena Polecam Conceptownię profesjonalne podejście, świetne wykonanie pod klucz i...
~Anna
-

dodano: 18 grudnia 2025

Maciej - ocena 6 gwiazdek to za mało :) Pani Ania to prawdziwa profesjonalistka, która...
~Maciej
-

dodano: 15 grudnia 2025

Marta - ocena Miałam przyjemność pracy z Panią Izą kilka razy przy różnych projektach...
~Marta
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 27 listopada 2025

Piotr - ocena Szybko, sprawnie i na temat. Wiem, bo sprawdziłem!
~Piotr
-

dodano: 27 listopada 2025

Monika - ocena Byłam przekonana, że nie potrzebuję architekta, w końcu to, co chciałam...
~Monika
1

dodano: 25 listopada 2025

Marcin L - ocena To już trzeci projekt w rodzinie, jaki przygotowało dla nas Studio Projektowe...
~Marcin L
-

dodano: 18 listopada 2025

Małgorzata - ocena Mieliśmy już różne doświadczenia z firmami wykonawczymi czy projektowymi....
~Małgorzata
1

dodano: 12 sierpnia 2024

Irena - ocena Zdjęcia z naszego mieszkania pojawiają się w realizacjach Odnovy i tak...
~Irena
-

dodano: 12 listopada 2025

Alicja - ocena Dziękuję Novahouse za zaprojektowanie salonu kosmetycznego. Współpraca z...
~Alicja
-

dodano: 11 listopada 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1566

1385

wątków

do góry