Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Monika - ocena nowy temat Byłam przekonana, że nie potrzebuję architekta, w końcu to, co chciałam...
~Monika
1

ostatnia odp. 15 godzin temu

dodano: 25 listopada 2025

Marcin L - ocena To już trzeci projekt w rodzinie, jaki przygotowało dla nas Studio Projektowe...
~Marcin L
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 18 listopada 2025

Małgorzata - ocena Mieliśmy już różne doświadczenia z firmami wykonawczymi czy projektowymi....
~Małgorzata
1

dodano: 12 sierpnia 2024

Irena - ocena Zdjęcia z naszego mieszkania pojawiają się w realizacjach Odnovy i tak...
~Irena
-

dodano: 12 listopada 2025

Alicja - ocena Dziękuję Novahouse za zaprojektowanie salonu kosmetycznego. Współpraca z...
~Alicja
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 11 listopada 2025

Gosia - ocena Bardzo polecam współpracę z firmą Novahouse. Zaprojektowali nam mieszkanie 45...
~Gosia
1

dodano: 6 listopada 2025

Ludmila Jedlinsky - ocena Mialam szczescie i przyjemnosc wykanczania mojego nowego mieszkania z firma...
~Ludmila Jedlinsky
-

dodano: 7 listopada 2025

Sebastian - ocena Bardzo dobra współpraca i kompleksowa pomoc. Klient zadowolony
~Sebastian
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 4 listopada 2025

Piotr - ocena Remont w kamienicy, rynek wtórny, Pani Ania mimo wielu trudności na budowie...
~Piotr
-

Paweł - ocena Bardzo zadowoleni ze współpracy , serdecznie polecamy, mimo wielu problemów w...
~Paweł
-

Karina - ocena piękne jasne, słoneczne wnętrze pełne wdzięku!
~Karina
-

dodano: 31 października 2025

Asiq - ocena Projekt mojego mieszkania jest dokładnie taki, jak sobie wymarzyłam. Pani...
~Asiq
-

dodano: 31 października 2025

Marlena i Tadeusz - ocena Nasza współpraca ze studiem Forma przebiegła znakomicie. Pani Anna i Pan...
~Marlena i Tadeusz
1

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 28 października 2025

Iwona - ocena Współpraca znakomita, dziewczyny czytają w myślach klienta :-) Holistyczne...
~Iwona
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 27 października 2025

Natalia - ocena piekny dom zaprojektowała nam Pani Daria. Czujemy się w nim doskonale, o...
~Natalia
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 24 października 2025

Aleksandra Drygała - ocena Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą Gotowe Mieszkaniem. Cały...
~Aleksandra Drygała
-

dodano: 21 października 2025

Paweł Kołakowski - ocena Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą Gotowe Mieszkanie. Mimo...
~Paweł Kołakowski
-

dodano: 21 października 2025

Piotr - ocena Współpracę z firmą ZoomProjekt oraz Panem Marcinem nawiązałem mniej więcej...
~Piotr
-

dodano: 19 października 2025

Arkadiusz - ocena Polecam serdecznie! Panie zaprojektowały nam salon i sypialnie - wydzieloną z...
~Arkadiusz
-

dodano: 16 października 2025

Marcel - ocena Nie moglibyśmy lepiej trafić! Współpraca z Panią Pauliną to była czysta...
~Marcel
-

dodano: 1 października 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1549

1370

wątków

do góry