Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Adam Kwieciński - ocena nowy temat Bardzo niska Jakość usług i zastosowanych materiałów. Drzwi dosłownie...
~Adam Kwieciński
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 24 kwietnia 2026

Magdalena - ocena Bardzo dziękuję Pani Darii za piękny projekt wnętrza apartamentu nad morzem....
~Magdalena
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 7 kwietnia 2026

Rafał - ocena Współpraca od pierwszego kontaktu z projektantką p. Martą rewelacyjna!! Pełen...
~Rafał
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 6 kwietnia 2026

Agata Bojar - ocena Szczerze polecam współpracę. Ewa jest bardzo utalentowaną i kompetentną...
~Agata Bojar
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 1 kwietnia 2026

Ewelina - ocena Serdecznie polecam współpracę z Panią Magdą. Robi przepiękne aranżacje wnętrz.
~Ewelina
-

dodano: 1 kwietnia 2026

Renata Kosidło - ocena Z przyjemnością polecam współpracę z Panią Jolą. Zaprojektowała dwa pokoje...
~Renata Kosidło
-

dodano: 30 marca 2026

Jelena - ocena Niestety, mimo trzech inwestycji i kilku drugich szans, współpraca z KODO to...
~Jelena
-

Dorota - ocena Polecam bardzo miłą i fachową współpracę z Panią Agnieszką! Profesjonalizm,...
~Dorota
-

Kamila Kowalska - ocena Bardzo cenię sobie współpracę z projektantkami z DoMilimetra - zgłaszając się...
~Kamila Kowalska
-

Osoba prywatna - ocena Nie będę opisywał wszystkich błędów Pani Agaty ale gdyby nie moja czujność...
~Osoba prywatna
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 29 marca 2026

Piotr Krzeminski - ocena Miałem przyjemność współpracować z Panią Ewą przy realizacji projektu salonu...
~Piotr Krzeminski
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 26 marca 2026

Magda - ocena Z pełnym przekonaniem polecam Studio Projektowe Emilia Włudzik. Współpraca...
~Magda
-

dodano: 20 marca 2026

Piotr - ocena Studio Forma to absolutna ekstraklasa w projektowaniu. Perfekcyjny...
~Piotr
1

dodano: 14 marca 2026

Weronika - ocena Bardzo doprecyzowany projekt, w moim guście, dużo drewna dopasowanego do domu
~Weronika
-

dodano: 14 marca 2026

Grace - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z p archtekt .Współpraca od początku...
~Grace
-

dodano: 13 marca 2026

Zuzanna - ocena Współpraca z projektantką to była czysta przyjemność. Świetnie słucha...
~Zuzanna
-

Sofia B - ocena Cudotwórczyni! Magdalena Pawlak (Dessein) odmieniła moje mieszkanie nie do...
~Sofia B
-

Irena - ocena Jestem bardzo zadowolona z projektu łazienki. Pani Jola to profesjonalistka...
~Irena
-

dodano: 12 marca 2026

Karolina - ocena Z czystym sumieniem polecam ZAPP Aranżacje każdemu, kto odbiera mieszkanie w...
~Karolina
-

dodano: 11 marca 2026

Magdalena - ocena Szczerze polecam współpracę z JoEmi Home. Trzy lata temu Panie Jola i Emilia...
~Magdalena
-

dodano: 11 marca 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1656

1472

wątków

do góry