Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Klaudiusz Buzalski - Gdańsk Oliwa - ocena firma pracuje tragicznie,projektowanie z błędami,wykonawstwo b. kiepskie i...
~Klaudiusz Buzalski - Gdańsk Oliw
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 20 lutego 2025

Centrum Aksamitka - anna - ocena Profesjonalnie, szybko, w bardzo dobrej energii!
~Centrum Aksamitka - anna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 24 lipca 2025

Sławomir - ocena Serdecznie polecam Panią architekt Ewę! To prawdziwa profesjonalistka, która...
~Sławomir
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 22 lipca 2025

Eliza - ocena Serdecznie polecam! Z Mateuszem tworzyliśmy wspólnie projekt naszego...
~Eliza
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 18 lipca 2025

Gosia - ocena Świetna współpraca. Pani Agnieszka jest bardzo komunikatywna ze świetnymi...
~Gosia
-

dodano: 17 lipca 2025

Martyna Duda - ocena Z pomocy Pani Pauliny skorzystaliśmy przy remoncie mieszkania z rynku...
~Martyna Duda
-

dodano: 13 lipca 2025

Tomasz - ocena Firma świetnie zajęła się kompleksowym wykończeniem mojego mieszkania i...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 8 lipca 2025

Dawid - ocena Jestem bardzo zadowolony z wykonanego projektu kuchni. Polecam Panią Emilię....
~Dawid
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 6 lipca 2025

Konrad - ocena super firma. polecam- oszczednosc pieniedzy, czasu i nerwow.
~Konrad
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 4 lipca 2025

Natalia - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Pauliną. Wysłuchała moich...
~Natalia
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 2 lipca 2025

Magda - ocena Bardzo profesjonalna jadą. Projekt od początku do końca z nadzorem. Polecsmz
~Magda
-

dodano: 28 czerwca 2025

Daria - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Emilią. Od samego początku...
~Daria
-

dodano: 26 czerwca 2025

Anna i Paweł - ocena Terminowo i zgodnie z projektem. Bardzo udana współpraca. Polecamy!
~Anna i Paweł
-

dodano: 17 czerwca 2025

Urszula - ocena Zdecydowanie polecam! Długo szukałam projektanta, który wzbudzi moje...
~Urszula
-

dodano: 11 czerwca 2025

Aleksandra - ocena totalnie nie polecam i przestrzegam przed firmą nova house Firma Nova House...
~Aleksandra
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 3 września 2024

Kinga - ocena Mieszkanie po wykonanych pracach wygląda przepięknie, a efekt końcowy...
~Kinga
-

dodano: 30 maja 2025

Monika Popowicz - ocena Bardzo polecam tę firmę! Od pierwszego spotkania imponowali mi profesjonalnym...
~Monika Popowicz
-

Marcelina - ocena Polecam serdecznie współpracę z ekipą Novahouse. Moje marzenia przemieniły...
~Marcelina
-

Karolina - ocena Profesjonalizm i świeże spojrzenie na design, super kontakt i zrozumienie...
~Karolina
-

dodano: 28 maja 2025

Jacek - ocena Z całego serca polecam Studio Forma! Pani Ania i Pan Mariusz zaprojektowali...
~Jacek
1

dodano: 26 maja 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1512

1335

wątków

do góry