Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bartosz Wiśniewski - ocena nowy temat Zostawiłem mój skarb u fachowców. Mogę szczerze polecić ten serwis. Wiem że...
~Bartosz Wiśniewski
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 23 kwietnia 2026

Adi - ocena nowy temat Chcę bardzo podziękować i zarazem polecić serwis. Panowie poradzili sobie z...
~Adi
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 22 kwietnia 2026

Adamo - ocena nowy temat Problem rozwiązany ekspresowo. Obsługa bardzo miła. Super fachowcy. Polecam...
~Adamo
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 22 kwietnia 2026

Maciej Wysocki - ocena nowy temat Bardzo dobry warsztat, Arauto szybko i solidnie naprawił moje Fiat Punto....
~Maciej Wysocki
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 21 kwietnia 2026

Kamil - ocena nowy temat Szybka i profesjonalna obsługa mojego Fiata Punto. Diagnoza trafiona od razu,...
~Kamil
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 20 kwietnia 2026

Łukasz - ocena Miłe zaskoczenie gdy realizacja podjętej pracy tak krótko trwała. Sprawnie...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 17 kwietnia 2026

AsstroDV - ocena Gorąco polecam. Szybko sprawnie a na czasie najbardziej mi zależało.
~AsstroDV
-

dodano: 16 kwietnia 2026

Sandra - ocena Bardzo polecam ten serwis! Fachowa diagnoza i szybka naprawa bez zbędnego...
~Sandra
1

Michał Kowalski - ocena Naprawili baterię w moim Priusie szybko i bardzo dobrze. Auto znowu jeździ...
~Michał Kowalski
-

Oxxadasssxxo - ocena Chcę polecić każdemu ten warsztat. Usterka wykryta bezbłędnie i usunięta w...
~Oxxadasssxxo
-

Łukasz - ocena Jeden z lepszych warsztatów z którego miałem przyjemność korzystać. Doskonały...
~Łukasz
-

Greg - ocena Nie polecam usług tego warsztatu. Warsztat ktory zajmuje się od lat wtryskami...
~Greg
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 22 sierpnia 2024

Rafał - ocena Pomimo że jestem osobą wyrozumiałą i rozumiem specyfikę prowadzenia...
~Rafał
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 5 września 2025

... - ocena wątek zamknięty Obsługa na wysokim poziomie tanio szybko i skutecznie bardzo polecam
~...
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 9 marca 2024

Juliusz - opinia wątek zamknięty Spoko warsztat, jak ustalone tak zrobione. Szybko i na czas. Polecam
~Juliusz
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 29 marca 2022

Waldek - opinia wątek zamknięty Wymieniałem przewody hamulcowe w moim aucie warsztat Arauto spisał się,...
~Waldek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 listopada 2020

Kamil - opinia wątek zamknięty Obsługa w tym warsztacie jest bardzo przyjazna i kompetentna. Naprawa ok....
~Kamil
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 listopada 2020

Całkiem szybka naprawa wątek zamknięty Serdecznie polecam ten warsztat. Warty polecenia panowie szybko spirali się z...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2019

Napinacz wątek zamknięty Miałem problem z głośną praca silnika w moim Fordzie Focusie. Przyjechalem do...
~Kewin
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 lipca 2019

polecam wątek zamknięty Po pierwsze nalezy powiedziec że konkretnie i rzeczowo. Od samego początku da...
~Bartek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 lipca 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry