Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Serdecznie polecam KAŻDEMU! wątek zamknięty Świetna zabawa! Wyprawiłam chłopakowi w tym miejscu urodziny, mogliśmy...
~Beata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 stycznia 2016

Super rewelacja, najlepsza Arena na świecie! wątek zamknięty Super rewelacja, najlepsza Arena na świecie! Byłem, widziałem, przyjdę...
~Tom
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 października 2015

nie polecam wątek zamknięty ogolem jedno wielkie nieporozumienie, warunki w jakich czlowiek sie przebiera...
~szu
3

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 listopada 2011

Bardzo rozczarowujące wątek zamknięty Niestety wrażenia z rozgrywki są bardzo słabe. Sprzęt jest bardzo...
~Jack
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 lipca 2015

Arena LaserTag - Opinia wątek zamknięty Niestety moje wrażenia nie są zbyt ciekawe. Sprzęt jest przestarzały i mocno...
~Kris
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 lipca 2015

Urodziny dla dzieci wątek zamknięty Zorganizowaliśmy 10-te urodziny dla naszego syna. Arena jest zupełnie...
~Klaudia
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2014

polecam! wątek zamknięty Super rozrywka zarowno dla mezczyzn jak i kobiet! Można sie niezle zmeczyc...
~gosia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 stycznia 2014

labirynt super, szkoda że obsługa temu nierówna :( wątek zamknięty kocham lasertaga i sam labirynt jest naprawdę super, szkoda tylko że pani...
~voopeem
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2013

Mam mieszane uczucia, co do wrażeń o tym obiekcie wątek zamknięty W zeszłym roku razem ze znajomymi zorganizowaliśmy w LaserTag Arena Gdańsk...
~Marek
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 grudnia 2012

NAPRAWDE POLECAM wątek zamknięty Wybraliśmy się ostatnio ze znajomymi, naprawde świetna zabawa zamiast kolejny...
~Monika
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 21 czerwca 2010

Super zabawa gorąco polecam! wątek zamknięty Nie myślałem, że to takie fajne, dałem się namówić i teraz często będę tam...
~Kret
-

dodano: 28 marca 2010

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty spoko obsługa,dobry sprzęt,fajny klimat,przystępne ceny,polecam każdemu !
~skrit
-

dodano: 27 lutego 2010

Polecam! wątek zamknięty rewelacyjny sprzęt, czyste kamizelki, fajne karabiny, miła obsługa, wogóle...
~M.
-

dodano: 7 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

13

wątków

do góry