Widok
Arkadiusz Kotowski to najlepszy instruktor w Trójmieście ;)!!!
Kurs w Elce ukończyłam na początku 2008 r.Niestety wtedy nie byłam zadowolona,nie przystąpiłam nawet do egzaminu.Po latach powróciłam do nauki jazdy.Trafiałam do instruktorów polecanych przez znajomych oraz na forach internetowych ze znanych ośrodków szkoleniowych.Nie zdałam egzaminu trzy razy i cały czas nie byłam zadowolona z nauki.W końcu,dzięki pracownikowi Elka School oraz opiniom na tym portalu,trafiłam do Pana Arka.Jeździłam,chyba łącznie, w swoim życiu z siedmioma instruktorami,którzy cieszyli się dobrą opinią,ale tego nauczyciela nie mogę nawet z nimi równać.Jest to człowiek bardzo uczciwy,punktualny,zawsze uśmiechnięty,rzetelny,nigdy się nie denerwuje,jest dobrym psychologiem,a przede wszystkim na drodze uczy myślenia,przez co przygotowuje nie tylko do zdania egzaminu,ale również do samodzielnej jazdy już po egzaminie.Efektem tego było to,że egzamin zdałam,mimo nieuprzejmości egzaminatora oraz dużego natężenia ruchu.Jednym słowem to instruktor idealny;)!!!Jeszcze raz bardzo dziękuję;)Inne plusy tej szkoły to:pomysłowa lokalizacja blisko domu,bardzo kompetentna,pomocna i uprzejma pani w sekretariacie,możliwość płatności kartą.
Moja ocena
ELKA SCHOOL
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 5
wyposażenie: 5
czas trwania kursu: 2
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
4.2
* maksymalna ocena 6