Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLECAM!!! wątek zamknięty Serdecznie polecam tą szkołę. Świetne i profesjonalne podejście, ciekawie...
~Weronika
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 czerwca 2017

Elka School Gdynia - polecam ! wątek zamknięty Kurs zaczęłam 09.01, 29.03 zdałam egzamin praktyczny za 1 razem. Elkę będę...
~Ewa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 marca 2017

Bardzo profesjonalna szkoła wątek zamknięty Rekomenduje w szczególności instruktora pana Janusza Piotrowskiego. Z całą...
~Jerzy
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 marca 2017

Polecam! wątek zamknięty Pan Janusz Piotrowski to najlepszy instruktor. Jazdy to sama przyjemność,...
~Marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 marca 2017

Monika - opinia wątek zamknięty Janusz najlepszy instruktor, nawet mnie nauczył jeździć. Polecam!
~Monika
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 stycznia 2017

Polecam wątek zamknięty Polecam wszystkim Elke School Karwiny super sympatyczny instruktor Janusz...
~Marcin
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 stycznia 2017

Super wątek zamknięty Janusz to najlepszy Instruktor nauki prawa jazdy, prawdziwa siła spokoju....
~Michał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 stycznia 2017

Polecam !!!! wątek zamknięty W szczególności polecam instruktora Pana Janusza Piotrowskiego, dzięki...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 grudnia 2016

Polecam!!!! wątek zamknięty Szczerze polecam ELKA SCHOOL, miła obsługa, ciekawie prowadzone wykłady. Ale...
~Magda
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 listopada 2016

Zdane !! wątek zamknięty Pan Kazimierz K. wspaniały człowiek (oaza spokoju), bardzo dobry Instruktor....
~Karolina S.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 października 2016

polecam zdecydowanie wszystkim wątek zamknięty Niema sie co rozpisywać Asia Dzięćioł zbiea wszystko!!! Jest najlepsza!!!
~r.a.v
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 października 2016

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Zdane za pierwszym razem u instruktora Janusza Piotrowskiego- super poziom...
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 października 2016

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam naukę jazdy w ELKA School, a w szczególności jazdy z...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 października 2016

Polecam instruktora p. Janusza Piotrowskiego wątek zamknięty Serdecznie polecam wszystkim OSK Elka School a przede wszystkim instruktora...
~Michał
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 września 2016

Super! wątek zamknięty Bardzo dobrze wspominam jazdy z Panem Januszesz. Jedyna wada to, ze strasznie...
~Kornelito
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2016

Polecam!!! wątek zamknięty Gorąco polecam wszystkim instruktorkę p.Joannę Dzięcioł pełen...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 lipca 2016

Gorąco polecam! wątek zamknięty Jazdy miałam z panem Januszem Piotrowskim i szczerze polecam tego...
~Justyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 lipca 2016

Maja - opinia wątek zamknięty Zdane za pierwszym!!! Wszystko dzięki mojemu instruktorowi Januszowi...
~Maja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 czerwca 2016

p. Janusz Piotrowski najlepszym instruktorem! wątek zamknięty Polecam wszystkim jazdę z p. Januszem Piotrowskim! Po kilku nieudanych...
~Beata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 maja 2016

Polecam ! wątek zamknięty Polecam gorąco każdemu kto szybko i skutecznie chce opanować jazdę za...
~Bartek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 maja 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry