Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michał G - ocena Kolejny raz zadowolony 8 piętro nie było dla chłopaków problemem z...
~Michał G
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 9 lipca 2024

Anna - ocena Panowie usługę przeprowadzi wykonali w ekspresowym tempie. Firma godna...
~Anna
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 20 czerwca 2024

Ala - ocena Jesteśmy pod wrażeniem dokładności pracy Panów Pełny profesionalizm
~Ala
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 16 czerwca 2024

Danuta - ocena Panowie bardzo punktualni , bardzo zorganizowani , sprawni, pogodni...
~Danuta
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 18 stycznia 2024

Kasia - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalna firma. Panowie pracują praktycznie bez żadnego...
~Kasia
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 6 lutego 2022

Marek Szutkowski - opinia wątek zamknięty Serdeczne podziękowania dla pracowników firmy "Arkadiusz Przeprowadzki" za...
~Marek Szutkowski
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 12 stycznia 2022

Aneta - opinia wątek zamknięty Polecam, szybko, sprawnie , profesjonalnie
~Aneta
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 29 września 2021

Aneta - opinia wątek zamknięty Bardzo rzetelna firma. Polecam. Panowie przewozili nam meble na mazury....
~Aneta
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 2 czerwca 2020

rena - opinia wątek zamknięty Skorzystalam z uslug firmy przy przeprowadzce - duzej przeprowadzce :)...
~rena
-

dodano: 1 czerwca 2020

Żłobek Niezapominajka - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalna obsługa, bardzo uczciwe godziny pracy, zero przerw,...
~Żłobek Niezapominajka
-

dodano: 2 grudnia 2019

Szybko i sprawnie wątek zamknięty Za jakość się płaci, za prawdziwą jakość warto zapłacić. Skorzystałam z...
~Barbara
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2018

Polecam wątek zamknięty Szybko, sprawnie, panowie mili. Mogę tylko polecić. Mały minus za fakturę...
~Jarek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2018

Wyrazy uznania wątek zamknięty Polecam mili sympatyczni,naprawdę warto. Byłam mile zaskoczona
~Mirka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 czerwca 2018

Arkadiusz przeprowadzki wątek zamknięty Firma na "6", bardzo solidna, profesjonalny i sympatyczny personel oraz...
~Ryszard
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 maja 2018

Mistrzostwo świata! wątek zamknięty Tak profesjonalnych, pracowitych i w dodatku pracujących z uśmiechem ludzi...
~Michał
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 lutego 2018

Miło i sprawnie wątek zamknięty Polecam w 100%. Szybko, sprawnie .Wyjątkowo sympatyczna obsługa, co zdarza...
~Projektant Katarzyna Lewicka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 października 2017

super przeprowadzki wątek zamknięty Dziękujemy Firmie za wysoce profesjonalną,szybką,sprawną przeprowadzkę oraz...
~Danuta Badeńska
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 lipca 2017

Polecam ;) wątek zamknięty Firma szybko i sprawnie przeprowadzała mnie kilkakrotnie. Jestem zadowolona w...
~Monika
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 lutego 2017

Agata - opinia wątek zamknięty Jesteśmy bardzo zadowoleni. Sprawnie, szybko, bez uszczerbku na sprzętach...
~Agata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 lipca 2016

Przeprowadzka Firmy wątek zamknięty Firma Pana Arkadiusza przeprowadziła naszą firmę. Oprócz zwykłych biurowych...
~Kamil
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 grudnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry