Aro-serwis

Warsztaty samochodowe

Gdynia, Legionów 151

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mariusz - ocena Po wizytach w kilku warsztatach nareszcie trafiłem do rozsądnego i uczciwego...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 12 lipca 2024

Andrzej - ocena Super warsztat. P. Arek to mily czlowiek, dobry fachowiec, i naprawia szybko,...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 29 czerwca 2024

IzaBelcia - ocena Polecam z całego serca . Moje auto potrzebowało szybkiej pomocy w wymianie...
~IzaBelcia
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 5 czerwca 2024

Ewelina - ocena Korzystałam z usług Aro-serwis pan Arek szybko i sprawnie naprawił mi...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 16 maja 2024

Stefan - ocena Usługa profesjonalna i terminowa. Przystępne ceny . Polecam !!!
~Stefan
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 27 lutego 2024

Magda - ocena Kolejna wymiana w Aro-serwis zakończona sukcesemPan super mechanik naprawdę...
~Magda
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 7 stycznia 2024

Michael - ocena Szanowni Państwo Aro-Serwis jest najlepszym serwisem jaki mógł mi się trafić,...
~Michael
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 października 2023

Beata Ditmer - opinia Szczerze Polecam !!!! Bardzo profesjonalna, rzeczowa i terminowa usługa:)...
~Beata Ditmer
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 czerwca 2023

Arkadiusz Gajos - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam usługi Aro-Serwis. Miałem przyjemność skorzystać z usług...
~Arkadiusz Gajos
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 5 października 2022

Marek - opinia wątek zamknięty Zanim 7 lat temu trafiłem do Pana Arka, serwisowałem moje auto w różnych...
~Marek
-

dodano: 23 czerwca 2022

Darek - opinia wątek zamknięty Bardzo dobry mechanik,obrazowo i fachowo wytlumaczone co dzieje sie z...
~Darek
-

dodano: 17 marca 2022

Edward - opinia wątek zamknięty Fakt, , że przed wielu laty poznałem Pana Arkadiusza uważam za swoje...
~Edward
-

dodano: 4 lutego 2022

Marek - opinia wątek zamknięty Korzystam z serwisu już od wielu lat. Pan Arek ma ponad 20 lat doświadczenia...
~Marek
-

dodano: 7 grudnia 2021

Janusz - Seat Ibiza - opinia wątek zamknięty Serwis znalazłem w pobliżu miejsca zamieszkania, żeby nie tkwić w miejskich...
~Janusz - Seat Ibiza
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 26 września 2021

Paweł K. - opinia wątek zamknięty U Arka serwisuję swoje auta już jakieś 8lat :-) Jest to pierwszy mechanik do...
~Paweł K.
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 22 marca 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry