Widok
Arogancki sprzedawca, omijajcie szerokim łukiem więcej info patley03006@tlen.pl
Podpisałam umowę w/w punkcie.Zakupiłam wszytskie potrzebne rzecy.sprzedawca poinformował nas, że nie będzie problemu ze zwrotem i jaką kolwiek wymianą.Podczas problemów z za krótkim ramieniem, zadzwoniliśmy czy możemy dostać 60cm ramię.Odpowiedź brzmiała: nie posiada, i mamy podjechać to złączy dwie 30 że sobą(oczywiście forma płatna).W związku z tym, postanowiliśmy oddać ramię z oryginalnym paragonem.To co usłyszeliśmy, wstrząsnęło nami.Pan powiedział,że absolutnie nie ma możliwości oddania i wręcz zaszantazowal nas,że o oddaniu jakiej kolwiek rzeczy będziemy mogli porozmawiać wtedy,kiedy weźmiemy instalatora od tego Pana,którego usługi kosztują 170zl..Nie slucha klienta,narzuca swoje madrosci i racje,jest bardzo empatyczny i zarozumialy.Podczas spotkania specjalnie przedłużał inne spotkanie gadał o jakiś bzdetach, abyśmy jak najdłużej czekali chciał Nas doprowadzić do zenerwowania po czym powiedział,że nie jesteśmy mile widziani i w tym miejscu obsługa nie będzie zbyt miła.Pytam się gdzie jest właściciel sklepu??Szkoda, że nie ma z tym panem żadnego kontaktu.Może nie zdaje sobie sprawy o aroganckim i panoszącym się Panem-przez to traci się klientów Omijajcie szerokim łukiem.
Moja ocena
obsługa: 1
asortyment: 1
jakość usług: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6