Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nowe otwarcie wątek zamknięty Art Production to firma , która gdańszczanom zapewnia doznania kulturalne i...
~Sonia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 22 września 2013

Wielkie rozczarowanie wątek zamknięty Kupiłam dzieciom bilety na spektakl "Królewna śnieżka" (termin 1 czerwca) o...
~alegrzybek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 czerwca 2013

Zadowolony Klient wątek zamknięty Od lat jestem stalym klientem imprez organizowanych przez Kontakt. Otwarcie...
~Zbigniew S.
-

dodano: 4 kwietnia 2013

rozczarowani do potęgi wątek zamknięty Byliśmy na "Grace i Gloria" z udziałem p.Celińskiej i p. Malec. Sztuka co...
~tom
-

dodano: 21 stycznia 2013

Prężna firma wątek zamknięty Jestem zadowolony z usług Kontaktu. Chodzę na spektakle i imprezy sprowadzane...
~Tomasz
-

Dobra robota! wątek zamknięty Jedyna firma, która się nie obija w Gdańsku! Chodzę na niektóre...
~zadowolony klient/ Łukasz
-

Kpina i żenada wątek zamknięty Agencja Kontakt zakpiła sobie z widzów w całej rozciągłości. Chodzi o...
~Arkadiusz Daszkiewicz
1

dodano: 10 grudnia 2012

Skandal - Zabrakło miejsc wątek zamknięty Witam wszystkich i podzielę się uwagami nt, wczorajszej organizacji imprezy...
~Łukasz
1

dodano: 9 grudnia 2012

rewelacyjny repertuar wątek zamknięty Takiej oferty repertuarowej nie ma NIGDZIE na wybrzeżu. Nareszcie nie trzeba...
~Mieczysław
-

dodano: 6 stycznia 2013

Jestem Stałym klientem Agencji Kontakt wątek zamknięty Jestem stałym kilentem Agencji Kontakt i chodze na większość proponowanych...
~Tadeusz
-

dodano: 4 stycznia 2013

Justyna - opinia wątek zamknięty Ja z kolei mam inne doświadczenia z odwiedzin nowej sali teatralnej w...
~Justyna
-

dodano: 3 stycznia 2013

Rozczarowania wątek zamknięty Jestem świerzo po doznaniach artystycznych, które zaoferowała mi Agencja...
~zuza
-

dodano: 23 listopada 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry