Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kamil S. - ocena nowy temat Miałem przyjemność współpracować z Panią Patrycją Barczak przy sprzedaży...
~Kamil S.
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 8 listopada 2024

Agnieszka - ocena nowy temat Pani Karolina Kamińska wyróżnia się przede wszystkim czasem, który poświęciła...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 7 listopada 2024

Bartłomiej - ocena nowy temat Miałem przyjemność współpracować z Panią Patrycją Barczyk przy sprzedaży...
~Bartłomiej
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 5 listopada 2024

Kajetan - ocena Polecam szczególnie współpracę z Panią Sylwią. Bardzo zaangażowana i...
~Kajetan
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 21 października 2024

Hanna P. - ocena Polecam z czystym sumieniem Pana Jakuba Nowaczek, który w krótkim czasie...
~Hanna P.
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 18 października 2024

Przemysław L - ocena Pani Sylwia to bardzo rzetelna, profesjonalna i co najważniejsze skuteczna...
~Przemysław L
-

dodano: 10 października 2024

Mariusz - ocena Polecam każdemu z czystym sercem - próbowałem sprzedać nieruchomość samemu -...
~Mariusz
-

dodano: 1 października 2024

Amadeusz Biernat - ocena Pan Jakub Nowaczek w sposób profesjonalny i kompleksowy sprzedał moje...
~Amadeusz Biernat
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 17 września 2024

Starsza Pani - ocena Przez cały proces sprzedaży mieszkania, z kolejnym sukcesem (przy pierwszej...
~Starsza Pani
-

dodano: 15 września 2024

Sylwia Danielewska - ocena Nasze wrażenia po współpracy z firmą są jak najbardziej pozytywne, pani...
~Sylwia Danielewska
-

dodano: 26 sierpnia 2024

Katarzyna i Halina - ocena Razem z mamą miałyśmy ogromną przyjemność kupić mieszkanie gdzie pośrednikiem...
~Katarzyna i Halina
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 1 sierpnia 2024

Katarzyna - ocena Serdecznie polecam Panią Magdalene Zachulską.Profesjonalizm w 100%.Dziękujemy...
~Katarzyna
-

dodano: 31 lipca 2024

Joanna - ocena Przy zakupie mieszkania korzystaliśmy z pomocy pana Jakuba Nowaczka , który...
~Joanna
-

dodano: 24 lipca 2024

Monika - ocena Polecam współpracę z Panią Karoliną Kamińską. Jest to osoba profesjonalna i w...
~Monika
-

dodano: 22 lipca 2024

Michał - ocena Co prawda zakupu mieszkania dokonywałem kilka miesięcy temu ale długi czas...
~Michał
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 28 czerwca 2024

Maja - ocena Polecamy gorąco Panią Karolinę Kamińską - zajmowała się nami w trakcie całego...
~Maja
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 12 czerwca 2024

Gosia i Piotrek - ocena Serdecznie polecam Panią Karolinę Kamińską. Była zaangażowana w każdym...
~Gosia i Piotrek
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 6 czerwca 2024

Aleksandra Węgrzyn - ocena Jestem bardzo zadowolona z waszej agencji.Kontakt z pania Aleksandrą był...
~Aleksandra Węgrzyn
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 10 maja 2024

Marcin M. - ocena Kupno mieszkania to jedna z najważniejszych decyzji dokonywana w naszym...
~Marcin M.
-

dodano: 8 maja 2024

Szymon - ocena Gorąco polecam Panią Aleksandrę - kompetentna osoba z inicjatywą. Cała...
~Szymon
-

dodano: 6 maja 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry