Widok
Arttrend w Oliwie
Czy był ktoś w tym salonie? bo nie wiem czy warto się wybrać, moja siostra była i mowila, ze mozna tam dorwać wszystko, ale czy to prawda?
mnie interesuje przede wszystkim suknia i zaproszenia, wybieralyscie tam moze? strona prezentuje się ciekawie, ale chyba jest wciaz w budowie bo niektore zdjecia bukietów mi sie nie otwieraja...
Dodam że jestem z Tczewa więc mam kawałek drogi...
mnie interesuje przede wszystkim suknia i zaproszenia, wybieralyscie tam moze? strona prezentuje się ciekawie, ale chyba jest wciaz w budowie bo niektore zdjecia bukietów mi sie nie otwieraja...
Dodam że jestem z Tczewa więc mam kawałek drogi...
Powiem tak ja tam byłam na próbnym makijazu, ogolnie nie wiem ile jest sukien w innych salonach w Gdańsku bo ja szukałam w Bydgoszczy i w większości salonów np. w Agnes bylo ich mnostwo... czasami im mniej kiecek tym lepiej nie ma sie wtedy takiego dylematu;) Ogólnie jest tam super elegancko i przyjemnie...a tak naprawde nie liczy sie ilosc tylko jakosc;) pozdrawiam :)
Cindrella i Emmii21
Może zamiast podbijać posty ArtTrend wsadzicie sobie w podpis że jesteście z tego salonu.
Bo Cindrella sama przyznała w bardzo niegrzecznym komentarzu, że jest z Różyn a salon ma w Gdańsku.
Po entuzjazmie emmi21 widać to samo.
Udawanie klienta jest nieetyczne i niezgodne z prawem a co za tym idzie karalne.
Poza tym Cindrella powiedziała dosadnie gdzie ma swoje klientki - te z Różyn, Gdańska i z Warszawy - moderator usunął już te posty, ale chętnie załączę zrzut ekranowy.
W życiu nie wszedłbym do tej dyskusji gdybyście nie zaczęły źle mówić o Tczewie i moim salonie.
Jedna jest z Tczewa a druga z Różyn, jedna przyznała się do salonu w Gdańsku.
Odrobinę powagi.
Wasze klientki nie są idiotkami - choć tak je w wyraźny sposób odbieracie (mogę załączyć zrzut ekranu).
Piszcie sobie jakim to wspaniałym salonem jest ArtTrend -wszyscy tak robią (choć zakładanie tematów w ten sposób jest niezgodne z regulaminem), ale nie obrażajcie innych.
Etyka reklamy nie pozwala na obrażanie konkurencji.
Etyka pozwala na reklamę porównawczą - jestem do takiej reklamy porównawczej drogie Panie gotowy.
Bardzo o to proszę.
Może zamiast podbijać posty ArtTrend wsadzicie sobie w podpis że jesteście z tego salonu.
Bo Cindrella sama przyznała w bardzo niegrzecznym komentarzu, że jest z Różyn a salon ma w Gdańsku.
Po entuzjazmie emmi21 widać to samo.
Udawanie klienta jest nieetyczne i niezgodne z prawem a co za tym idzie karalne.
Poza tym Cindrella powiedziała dosadnie gdzie ma swoje klientki - te z Różyn, Gdańska i z Warszawy - moderator usunął już te posty, ale chętnie załączę zrzut ekranowy.
W życiu nie wszedłbym do tej dyskusji gdybyście nie zaczęły źle mówić o Tczewie i moim salonie.
Jedna jest z Tczewa a druga z Różyn, jedna przyznała się do salonu w Gdańsku.
Odrobinę powagi.
Wasze klientki nie są idiotkami - choć tak je w wyraźny sposób odbieracie (mogę załączyć zrzut ekranu).
Piszcie sobie jakim to wspaniałym salonem jest ArtTrend -wszyscy tak robią (choć zakładanie tematów w ten sposób jest niezgodne z regulaminem), ale nie obrażajcie innych.
Etyka reklamy nie pozwala na obrażanie konkurencji.
Etyka pozwala na reklamę porównawczą - jestem do takiej reklamy porównawczej drogie Panie gotowy.
Bardzo o to proszę.
http://www.photo-media.pl
Targi Ślubne w Tczewie 05-02-2012 r. ZAPRASZAMY
Dwie rzeczy są pewne:
- cierpisz na nadmiar wolnego czasu
- prawdopodobnie nęka Cię jakieś schorzenie paraoniczno-maniakalne;)
Miło mi, że przedstawiłeś mi po krótce regulamin tego forum - dziwne tylko, że robi to osoba, która sama non stop go łamie.
Po drugie - miło mi, że przedstawiłeś konsewkencje prawne wynikające z "podszywania się" pod Klienta. Może teraz ja przedstawię Tobie paragrafy kodeksu cywilnego, które dotyczą pomówień?
Nie życzę sobie, żebyś mnie obrażał - ja w ani jednym poście nie obraziłam Ciebie ani Twojego salonu. Jeśli masz jakieś podstawy do wysuwania takich zarzutów to je przedstaw, jeśli nie to domagam się od Ciebie przeprosin!
Śmieszne jest to, że mówisz mi do czego służy forum ślubne, choc sam zasypujesz je ciągłymi reklamami, promocjami i pseudo "poradami". Ustalmy więc: Forum ślubne jest dla osób planujących ślub, wymieniających dobre rady i opinie.
Nie będziesz mi mówił jakie opinie mam wyrażac. Polecam miejsca i usługi, które wzbudziły moje uznanie i mogą się przydac innym dziewczynom planującym ślub. Poleciłam już salę weselną, fotografa (Fotostan) a teraz polecam salon sukien ślubnych.
Skończ już proszę tą dyskusję bo swoim zachowaniem jedynie potwierdzasz swoją małomiasteczkowośc. Przeproś mnie również za swoje bezpodstawne pomówienia.
W takim razie pomyliłem się - jest mi niezmiernie przykro z tego powodu.
Jednak z kontekstu wypowiedzi nie dało się odnieść innego wrażenia.
Proszę Panie o wybaczenie.
Rozumiem, że skoro wyjaśniliśmy to i owo, to mogę liczyć na to aby Panie jeśli nie z szacunkiem to chociaż z obojętnością pisały o moim mieście i jeśli nie maja nic do dodania to nic o moim salonie.
Czasu mam dużo - spędzam przy komputerze organizując targi ślubne.
Taka praca.
Jednak z kontekstu wypowiedzi nie dało się odnieść innego wrażenia.
Proszę Panie o wybaczenie.
Rozumiem, że skoro wyjaśniliśmy to i owo, to mogę liczyć na to aby Panie jeśli nie z szacunkiem to chociaż z obojętnością pisały o moim mieście i jeśli nie maja nic do dodania to nic o moim salonie.
Czasu mam dużo - spędzam przy komputerze organizując targi ślubne.
Taka praca.
Jak udowodniłem w innym temacie - na 6 producentów z ArtTrend 5 dostępnych jest w Tczewie.
W Tina jest Julia Rosa. No i z tego co widzę większy wybór sukien.
W Tinie suknie są najbardziej zróżnicowane przez co panna młoda ma największy wybór - widać często że producenci są dopierani przez gust właścicielki. U nas ja jeżdżę z żoną na pokazy a dla mnie ważny jest zbyt - czyli fakt aby suknie podobały się wszystkim - przez co nasza oferta jest przekrojowa. Są księżniczki, rybki, A, suknie greckie, proste i bogate, gładkie i zdobione, bezy i bez halek.
W Tina dostaniesz również gruby opasły katalog zaproszeń ślubnych - możesz je również dowolnie personalizować - dodawać wierszyki, dedykacje, imiona i nazwiska - od ok. 2 złotych do ok. 8 złotych.
Współpracujemy z kwiaciarnią tuż za rogiem "Kwiaty Polskie" gdzie podejdziemy z sukienką i dobierzesz sobie kwiaty do sukienki.
Współpracujemy z Foto Gocha w przypadku zamówienia zdjęć w Foto Gocha i sukni u nas dostaniesz dodatkowe 100 zł w prezencie na dodatki - także zaproszenia.
W Tina jest Julia Rosa. No i z tego co widzę większy wybór sukien.
W Tinie suknie są najbardziej zróżnicowane przez co panna młoda ma największy wybór - widać często że producenci są dopierani przez gust właścicielki. U nas ja jeżdżę z żoną na pokazy a dla mnie ważny jest zbyt - czyli fakt aby suknie podobały się wszystkim - przez co nasza oferta jest przekrojowa. Są księżniczki, rybki, A, suknie greckie, proste i bogate, gładkie i zdobione, bezy i bez halek.
W Tina dostaniesz również gruby opasły katalog zaproszeń ślubnych - możesz je również dowolnie personalizować - dodawać wierszyki, dedykacje, imiona i nazwiska - od ok. 2 złotych do ok. 8 złotych.
Współpracujemy z kwiaciarnią tuż za rogiem "Kwiaty Polskie" gdzie podejdziemy z sukienką i dobierzesz sobie kwiaty do sukienki.
Współpracujemy z Foto Gocha w przypadku zamówienia zdjęć w Foto Gocha i sukni u nas dostaniesz dodatkowe 100 zł w prezencie na dodatki - także zaproszenia.
Zapomniałem dodać.
W Tinie co miesiąc jedna z sukien jest suknią miesiąca.
Wtedy można kupić suknię dla siebie prawie w cenie wypożyczenia.
Przykład:
Nowa suknia z nowej kolekcji Urszula Mateja 2010
Cena regularna wypożyczenie 1200 zł
Cena regularna zakup 2300 zł
Suknia w lutym jest suknią miesiąca czyli można ją kupić po specjalnej cenie: 1650 zł
Oferta ważna od 1 do 28 lutego
Warunki zakupu sukni w promocji "Suknia Miesiąca" na naszej stronie.
www.tina.tcz.pl
Suknia jest oczywiście na stanie można ją przymierzyć. Po zamówieniu ściągamy nową na rozmiar w wybranym kolorze. Po co jechać z Tczewa do Gdańska? Żeby za tą samą suknię dać dwa razy tyle? Porównajcie ceny - suknie są przecież te same.
W Tinie co miesiąc jedna z sukien jest suknią miesiąca.
Wtedy można kupić suknię dla siebie prawie w cenie wypożyczenia.
Przykład:
Nowa suknia z nowej kolekcji Urszula Mateja 2010
Cena regularna wypożyczenie 1200 zł
Cena regularna zakup 2300 zł
Suknia w lutym jest suknią miesiąca czyli można ją kupić po specjalnej cenie: 1650 zł
Oferta ważna od 1 do 28 lutego
Warunki zakupu sukni w promocji "Suknia Miesiąca" na naszej stronie.
www.tina.tcz.pl
Suknia jest oczywiście na stanie można ją przymierzyć. Po zamówieniu ściągamy nową na rozmiar w wybranym kolorze. Po co jechać z Tczewa do Gdańska? Żeby za tą samą suknię dać dwa razy tyle? Porównajcie ceny - suknie są przecież te same.
Hej dziewczyny. nie rozumiem, o co chodzi Wam z tym Tczewem. Ja mieszkam teraz i pracuję w Gdańsku a pochodzę właśnie z okolic Tczewa. Szukając sukni zwiedziłam Tczew, Starogard, Gdańsk i Gdynię i NIGDZIE nie spotkałam się z tak sympatyczną obsługą jak właśnie w Tczewie. Panie z obu salonów, w których byłam skakały nade mną po dwie godziny, proponowały, dobierały, doradzały z uśmiechem na ustach pomimo mojego marudzenia. Suknie naprawdę wszędzie są podobne, a w takich miastach ceny są zdecydowanie niższe. Ja mogę z czystym sumieniem polecić w wizytę w tych miastach (Starogard, Tczew) chociażby po to, żeby się otrząsnąć i dojść do przekonania, że w takich miejscach liczy się naprawdę klient, a nie kasa jaką dysponuje lub nie.
Poproszę jeszcze raz o sprawdzenie numeru sukienki - jeśli chodziło o Urszulę Mateję. Bo suknie Urszuli Matei mają numerację 7xx i od razu 9xx z pominięciem osiemsetek.
Galeria z numeracją jest na naszej stronie www.tina.tcz.pl i na stronie Urszuli Matei - www.modaslubna.pl
Może chodzi o inną sukienkę lub innego producenta?
Proszę o kontakt lub post na forum.
Galeria z numeracją jest na naszej stronie www.tina.tcz.pl i na stronie Urszuli Matei - www.modaslubna.pl
Może chodzi o inną sukienkę lub innego producenta?
Proszę o kontakt lub post na forum.
Ups.
Cindrella
836 Julia Rosa nie ma na stanie - zeszła w grudniu.
Mamy bardzo podobną 912 - możliwość przymiarki natychmiast - aby zobaczyć czy fason pasuje.
Cena 2700 zł
Wypożyczenie 1000 zł
Judyta
Sprecyzuj również producenta - żeby nie było pomyłek.
Wszystkie występują u Urszuli Matei.
Sukni z serii 5xx nie mamy na pewno na stanie - są ze starszej kolekcji.
Co do cen podam je jutro - nie znam ich w ogóle i muszę się konsultować za każdym razem.
Albo skorzystaj z GG 15935323 w godzinach pracy salonu (pon.-pt. 10.00-18.00, sobota 10.00-14.00) - otrzymasz bezpośrednią natychmiastową odpowiedź.
Cindrella
836 Julia Rosa nie ma na stanie - zeszła w grudniu.
Mamy bardzo podobną 912 - możliwość przymiarki natychmiast - aby zobaczyć czy fason pasuje.
Cena 2700 zł
Wypożyczenie 1000 zł
Judyta
Sprecyzuj również producenta - żeby nie było pomyłek.
Wszystkie występują u Urszuli Matei.
Sukni z serii 5xx nie mamy na pewno na stanie - są ze starszej kolekcji.
Co do cen podam je jutro - nie znam ich w ogóle i muszę się konsultować za każdym razem.
Albo skorzystaj z GG 15935323 w godzinach pracy salonu (pon.-pt. 10.00-18.00, sobota 10.00-14.00) - otrzymasz bezpośrednią natychmiastową odpowiedź.
Witam serdecznie sukienki które Pani szuka niestety nie mam w salonie ale nie ma problemu aby zamówić na pierwsze wypożyczenie czyli sukienka jest szyta na wymiar i nikt wcześniej nie może wypożyczyć. Suknia 725 mam podobną 740 wierzchni materiał jest przypięty na guziczki więc można ściągnąć. Podobną do sukni 513 mam 910.
Jeżeli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt mailowy dom.weselny.tina@gmail.com Pozdrawiam
Jeżeli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt mailowy dom.weselny.tina@gmail.com Pozdrawiam