Widok

Arttrend w Oliwie

Wesele Oliwa Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy był ktoś w tym salonie? bo nie wiem czy warto się wybrać, moja siostra była i mowila, ze mozna tam dorwać wszystko, ale czy to prawda?
mnie interesuje przede wszystkim suknia i zaproszenia, wybieralyscie tam moze? strona prezentuje się ciekawie, ale chyba jest wciaz w budowie bo niektore zdjecia bukietów mi sie nie otwieraja...
Dodam że jestem z Tczewa więc mam kawałek drogi...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mają wszystko, ale nie wiem w jakich cenach... sukien ślubnych nie mają zbyt wiele może uzbiera się jakies 30 sztuk;) bardziej zajmuja sie wystrojem, zaproszeniami i wszelkimi dodatkami...
Odpowiadam:) byłam, mierzyłam suknie,wybór duży, piękne wnętrza, czyściutko, przyjemnie i Panie bardzo symaptyczne, a dla mnie to ważne. Zaproszeń nie oglądałam, ale myslę że moga mieć duzy wybór, choć słyszałam że od 5, 6zł. Ja polecam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Humelcio, ja odniosłam wrażenie że dużo było sukien:)byłam w salonie w Osowie i było tam z 12 sukien do mierzenia z czego tylko jedna mi się troche podobała, a dotarcie w korkach zajeło mi 3 godziny:/
ja znalazlam tan piekna suknie a Pani bardzo mila doradzila mi co do bukietow i dekoracji w kosciele
Powiem tak ja tam byłam na próbnym makijazu, ogolnie nie wiem ile jest sukien w innych salonach w Gdańsku bo ja szukałam w Bydgoszczy i w większości salonów np. w Agnes bylo ich mnostwo... czasami im mniej kiecek tym lepiej nie ma sie wtedy takiego dylematu;) Ogólnie jest tam super elegancko i przyjemnie...a tak naprawde nie liczy sie ilosc tylko jakosc;) pozdrawiam :)
up up
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dziewczyny- czy te suknie są na prawdę eleganckie? na stronach widziałam, że zapowiadają się gustownie- mam nadzieję, że nie zobaczę tam wielkich ociekających lukrem sukienek;) interesuja mnie bardziej proste, eleganckie....a wiecie kiedy w ogole w salonach wychodza nowe kolekcje??
Dla mnie są eleganckie, ale wiadomo, każdy ma inny gust:)
a w Tczewie nic nie ma? a ten salon Fensi i Tina- ich reklamy są na kazdym kroku:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ehhh... nie.. w Tczewie to mi się nic nie podoba, może to głupio brzmi z ust osoby, która tu mieszka, ale Tczew to wiocha i też dla takich ludzi mają tutaj zaopatrzenie:D bez urazy :D
niezapominajka,

a interesowałaś się moze kwiatami?? w sensie dekoracja i bukietem? bo na stronie jest tez napisane ale nie ma zdjec...
Właśnie obecnie zaczynam się interesować. Napisałam do nich maila czego oczzekuję i poprosiłam o przykładowy koszt. Odpisali mi że samochód-wystrój od 100 zł.
kasiuleńka- napisz jaką chciałabyś miec suknie a co do bukietu i dekoracji doradze:) jestem z Tczewa:)
jak będziesz miała jeszcze jakieś informacje to proszę daj mi znac:) ja też wtedy może napiszę do nich maila zanim pojade, bo ja to jeszcze duuuuzo czasu mam:):)
o Kasiuleńka, niestety z ta tczewską wioseczką się z Tobą zgadzam :) Rozglądałaś się już może za jakąś dobrą fryzjerką i wizażystką w Tcz ?

Emmii ja będę się czesała raczej na 100% u mojej fryzjerki w Salone Efekt na Chełmońskiego, chyba że przez rok coś się zmieni:)

A o makijażystce jeszcze nie myślalam szczerze mówiąc w ogóle, ale wlasnie doczytalam wypowiedź Humelcio, że była tez w Oliwie na próbnej. i jak?? :D:D
A gdzie będziesz miała wesele Kasieńka?

w sali w CEPR Szymbark :)
a ślub w kapliczce obok :)
Wszystkim moj makijaż się podobał robiła go Agata Topolska czy jakoś tak...probny robisz u niej a własciwy przyjezdza do Ciebie do domu.
Dla mnie super.