Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Barbara K. - ocena O Kosmetykach i suplementach Colway słyszałam już wcześniej, ale dopiero...
~Barbara K.
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 7 lipca 2025

Dora31 - ocena Obsługa sympatyczna,realizacja zamówienia krótka, artykuły zgodne z opisem....
~Dora31
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 27 stycznia 2025

Julia - ocena Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja zamówienia na farby do włosów, które...
~Julia
-

Yogi - ocena Dużo różnych produktów barberskich, i świetne doradztwo. Polecam!
~Yogi
-

Sebastian - ocena Bogaty asortyment produktów fryzjerskich. Farby, maski, szampony, odżywki w...
~Sebastian
-

MaKa - ocena Super sklep i bardzo miła obsługa . Polecam .
~MaKa
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 grudnia 2023

Beata - ocena W Madisonie pracuje przemiła Pani Emilka ,zawsze dobrze doradzi...
~Beata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 grudnia 2023

alka - ocena Żałuję że dopiero teraz odkryłam te hurtownie. Największy wybór włosów i...
~alka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 października 2023

Milena - opinia Kolagen naturalny oraz kosmetyki na bazie kolagenu Colway są niesamowite! Od...
~Milena
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 sierpnia 2023

Gosia - opinia wątek zamknięty Najlepsze miejsce na zakupy Wybór pielęgnacji profesjonalnej do włosów jest...
~Gosia
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 16 czerwca 2022

Agnieszka S - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam! Ogrom wiedzy i doświadczenia, którym obsługa dzieli się z...
~Agnieszka S
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 26 marca 2021

Patrycja - opinia wątek zamknięty To, co odróżnia ten sklep od innych na rynku to nowe, nietuzinkowe, choć...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 26 listopada 2020

Mama Asia - opinia wątek zamknięty Uwaga! Agresywna sprzedawczyni (groteskowe rzęsy) nakrzyczała w dość...
~Mama Asia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 czerwca 2020

Dobromiła Jesiotrzyńska - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
~Dobromiła Jesiotrzyńska
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2020

Natalia - opinia wątek zamknięty Szczerze polecam. Dokonałam zakupów w sklepie internetowym, umówiłam się na...
~Natalia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 września 2019

Serdecznie polecam wątek zamknięty Jestem przeszczęśliwa, że mam przyjemność korzystać z profesjonalnej i...
~Edith Anna Waleri
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2019

Nie polecam wątek zamknięty Oczywiście skusiła mnie cena , włosy nowe wyglądały bardzo ładnie ale było...
~Ewa
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 lutego 2018

Wlosy wątek zamknięty Udana współpraca! Wlosy rewelacyjne, cudo. Mila obsługa, indywidualne...
~Maks
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 czerwca 2019

mega wątek zamknięty mega polecam dobrano dla mnie włosy doskonałe. Obsługa bardzo miła i z dużą...
~mel
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 maja 2019

Dżoana - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam ! Każdy znajdzie tu coś dla siebie za równo cenowo jak i...
~Dżoana
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 maja 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
203

162

wątków

do góry