Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dawid - ocena Pan Sławek wykonuje najbardziej solidne meble jakie widziałem. Kuchnia ma już...
~Dawid
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 grudnia 2023

Iwona - opinia wątek zamknięty Firma Aspar Meble jest godna polecenia. Meble kuchenne i zabudowa dużej,...
~Iwona
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 5 października 2021

Piotr - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm , bardzo uczciwy ,rzetelny ,bardzo polecam , nawet przy...
~Piotr
-

dodano: 30 września 2021

Monika i Piotr - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecamy firmę Aspar Meble. Meble zostały wykonane solidnie i...
~Monika i Piotr
-

dodano: 19 września 2021

Ola - opinia wątek zamknięty Bardzo porządnie i sprawnie wykonane meble kuchenne. Super jakość i...
~Ola
-

dodano: 17 marca 2021

aspar meble wątek zamknięty Meble kuchenne wykonane zgodnie z naszymi wytycznymi i potrzebami przy...
~Krzysiek
3

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 10 marca 2019

Daniel - opinia wątek zamknięty W dzisiejszych czasach mało jest tak solidnych, uczciwych i pomocnych ludzi...
~Daniel
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 4 czerwca 2020

Maja - opinia wątek zamknięty Wykonanie mebli kuchennych bardzo staranne i z wykorzystaniem wysokiej...
~Maja
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 listopada 2019

Gdybym tylko znał go wcześniej.... wątek zamknięty To bym kuchni nie robił gdzie indziej. Spóźniona ocena usług montowania szaf...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 maja 2019

Serdecznie polecam wątek zamknięty Aspar wybrałem z polecenia i się nie zawiodłem. Na zamówienie robiłem meble...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 marca 2019

zabudowa kuchenna wątek zamknięty Zamówiliśmy zabudowę kuchenną, całkowity montaż wykonany w 2 dni. Cieszymy...
~Monika, Ariel
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 lutego 2018

Kuchnia na wymiar Gdańśk wątek zamknięty Polecam usługi Pana Sławka, bardzo miła oraz profesjonalna obsługa i montaż...
~Agnieszka G
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 grudnia 2017

Rzetelny fachowiec wątek zamknięty Mogę podpisać się pod wcześniejszymi opiniami. Sympatyczny człowiek, rzetelny...
~Hanna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 listopada 2017

Świetny fachowiec, jakich ze świecą szukać na rynku wątek zamknięty Pan Sławek robił dla nas zabudowę kuchenną. Był jedynym z podwykonawców,...
~Rafał z pętli
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2017

Fachowiec godny polecenia - meble kuchenne oraz zabudowy wątek zamknięty Pan Sławek wykonał zabudowę szaf w całym mieszkaniu oraz zabudowę kuchenną....
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 lutego 2017

Polecam wątek zamknięty Po wielu poszukiwaniach firmy,stolarza na zrobienie kuchni i znalazłam Pana...
~Elżbieta
3

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2016

Fachowiec godny polecenia !! wątek zamknięty Pan Sławek wykonał w moim domu szafkę pod umywalkę, o nie typowych rozmiarach...
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 września 2016

Fachowiec godny polecenia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z Panem Slawkiem - wykonawca i...
~Joanna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 czerwca 2016

Specjalista na 6 wątek zamknięty Pan Sławek wykonywał u nas szafy - świetne doradztwo, super jakość, wysoka...
~Kasia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2016

polecam! wątek zamknięty Świetny fachowiec, rzetelny, punktualny - co do minuty. Pan Sławek potrafi...
~Olga
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 grudnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry