Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
usługa kosmetyczna wątek zamknięty Po raz pierwszy zdecydowałam się napisać opinie na temat usługi, z której...
~Anka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2018

Średnio polecam wątek zamknięty Długo się zastanawiałam czy napisać opinię, ale... no właśnie, myślę, że dla...
~joanna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 stycznia 2018

klient wątek zamknięty Byłem 2 razy i trafiłem na zły humor.Strzyżenie poszło bardzo szybko i pewnie...
~gość
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 listopada 2017

fryzjerstwo wątek zamknięty Polecam fryzjerka - Pania Iza. Chodzi do niej cała męska cześć mojej...
~klientka
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 marca 2017

Zadowolona Klientka wątek zamknięty Polecam Panią Izę. Ma fach w ręku. Chodzimy całą rodziną i wszyscy są...
~Kasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 marca 2017

Kosmetyczka Pani Magda - super wątek zamknięty Polecam usługi kosmetyczki Pani Magdy - zawsze strannie i profesjonalnie....
~Pola
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 18 lutego 2015

Monika - opinia wątek zamknięty Jeszcze dziś rano idąc do pracy nie myślałam, ze będę dzień kończyła w tak...
~Monika
-

dodano: 18 grudnia 2014

milo i sympatycznie wątek zamknięty trafiłam do pani Izy bardzo sympatyczna ,nie jest może osoba przesadnie...
~k.....
-

dodano: 22 sierpnia 2014

Nie polecam wątek zamknięty Do salonu przyszłam na czesanie - włosy do ramion, lekko przesuszone. Pani...
~ąlicja
-

dodano: 9 sierpnia 2014

Fryzjerks z ogromnym zaangażowaniem wątek zamknięty Trafiłam do salonu fryzjerskiego przypadkiem, po sąsiedzku. Wpadam do Pani...
~Ola
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 listopada 2013

super :) wątek zamknięty Jestem klientką Pani Magdy odkąd tylko otworzyła salon i ani razu się nie...
~wymagająca klientka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2012

profesjonalizm i miłe towarzystwo wątek zamknięty Wszystkim wymagającym Kobietom polecam usługi świadczone przez pana Roberta w...
~Kasia Sawicka-Stankiewicz
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2012

Rewelacyjna kreatywność i indywidulane podejście wątek zamknięty Polecam szczególnie dla osób które nie wiedzą co zmienić w swoim wyglądzie....
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 stycznia 2012

Aspazja Gdańsk - niczym dzienne spa! wątek zamknięty Jeśli w ferworze codzienności, na wyciągniecie ręki znajdujesz ukojenie dla...
~Emilia
-

dodano: 18 stycznia 2012

POLECAM wątek zamknięty robiłam paznokcie juz wielu salonach(z marnym skutkiem),i wreszcie trafiłam...
~anna
-

dodano: 12 grudnia 2011

Mile zaskoczona!!!! wątek zamknięty Witam jestem mile zaskoczona nowymi dziewczynami na fryzjerstwie w końcu ktoś...
~Dorota
-

dodano: 10 listopada 2011

Najlepszy salon i obsługa w Gdańsku!! wątek zamknięty W Salonie Aspazja korzystam z usług kosmetycznych. Pani Magda jest...
~Ola KK
3

dodano: 16 września 2010

paznokcie wątek zamknięty Pani od paznokci podczas nakładania żelu pytała się przy mnie fryzjerki ile...
~jola
10

dodano: 10 marca 2011

zdecydowanie polecam wątek zamknięty To będzie jedyny salon z usług którego zamierzam korzystać. Szukałam długo -...
~Aga
-

dodano: 9 marca 2011

polecam wątek zamknięty Bardzo miło i profesjonalnie. Pani kosmetyczka naprawdę zna się na rzeczy....
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 lutego 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry