Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Krystyna - ocena Pani Monika jest bardzo profesjonalna i empatyczna. Czas spędzony w salonie...
~Krystyna
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 23 czerwca 2025

Jola L. - ocena Pani Monika pyta o to, czego chcę, a potem słucha mojej odpowiedzi. To bardzo...
~Jola L.
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 19 czerwca 2025

Klaudia - ocena do Moniki trafiłam parę lat temu i od tamtej pory ani razu się nie zawiodłam....
~Klaudia
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 15 czerwca 2025

Iwona - ocena Byłam u pani Moniki kolejny raz.Będę wracała gdy moje włosy będą potrzebowały...
~Iwona
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 15 czerwca 2025

Maria - ocena Pani Moniką jest wspaniałą i miłą kobietą Do salonu idę z wielką...
~Maria
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 5 czerwca 2025

Ewro - ocena Mogę tylko potwierdzić wszystkie pozytywne opinie . Z pełnym zaufaniem można...
~Ewro
-

dodano: 27 maja 2025

Magda - ocena Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani Monika od razu zdiagnozowała moje...
~Magda
1

dodano: 24 maja 2025

Helena - ocena Skorzystałam z usługi strzyżenia i modelowania i powiem,że jestem bardzo...
~Helena
1

Helena - ocena Skorzystałam z usługi strzyżenia i modelowania i powiem,że jestem bardzo...
~Helena
1

Marta - ocena Usługa została wykonana tak jak sobie tego zażyczyłam Pani Monikw bardzo...
~Marta
1

dodano: 12 maja 2025

Agnieszka - ocena Bardzo miła wizyta! Włosy zostały podcięte dokładnie tak, jak chciałam. Pani...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 6 maja 2025

Anna - ocena Pani Monika przeprowadziła Super wywiad, aby dowiedzieć się o moich włosach i...
~Anna
1

dodano: 27 kwietnia 2025

Agata K. - ocena Profesjonalizm, zrozumienie potrzeb i oczekiwań klienta w 100 procentach....
~Agata K.
-

dodano: 26 kwietnia 2025

R. - ocena Bardzo polecam. Pani Monika dokonuje cudów.
~R.
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 20 marca 2025

Kamila - ocena Szczerze polecam.Dokladnie i profesjonalnie.Bardzo miła obsługa .
~Kamila
-

dodano: 19 marca 2025

Ewa - ocena Bardzo dziękuję za doradztwo, jestem bardzo zadowolona z fryzury. Mile...
~Ewa
1

dodano: 5 marca 2025

Aga - ocena Z czystym sumieniem serdecznie polecam!!! Pełen profesjonalizm, miła...
~Aga
1

dodano: 6 marca 2025

Zuzanna - ocena Zdecydowanie polecam super atmosfera, bardzo przyjemnie spędzony czas, a...
~Zuzanna
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 20 lutego 2025

Karolina - ocena Jestem zawsze bardzo zadowolona z każdej wizyty. Polecam :)
~Karolina
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 20 lutego 2025

EM - ocena Byłam kierowana opiniami i rankingiem z poprzednich lat. Mam wymagające gęste...
~EM
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 24 grudnia 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry