Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Katarzyna - ocena Trafiłam do Pani Moniki na podstawie opinii, z fryzurą do poprawki. Nie...
~Katarzyna
1

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 16 listopada 2025

Natalia - ocena Cudowna wizyta, włosy pięknie obcięte, wyszłam z uśmiechem od ucha do ucha :)
~Natalia
1

dodano: 6 listopada 2025

kudlaty - ocena To nie jest jest tylko salon hairstylingu, ale tez wspaniale doswiadczenie...
~kudlaty
1

dodano: 11 listopada 2025

Tesa - ocena Dziękuję za wspaniałą atmosferę i fryzurkę :)
~Tesa
1

Paulina - ocena Miła atmosfera, profesjonalne podejście i rady. Fryzura/ ścięcie super, włosy...
~Paulina
1

Agata Śmiarowska - ocena Monika jest świetna specjalistką. Czułam się zaopiekowana i wysłuchana....
~Agata Śmiarowska
1

Tomek - ocena Kolejny raz wyszedlem od Pani Moniki usmiechniety i zadowolony ze strzyzenia....
~Tomek
1

katka - ocena W salonie Pani Moniki poza piękną stylizacją dostałam dużą dawkę dobrego...
~katka
1

Maska - ocena Babcia była bardzo zadowolona z usługi koloryzacji i strzyżenia, pani Monika...
~Maska
1

Sylwia - ocena Wizyta w tym salonie to czysta przyjemność oraz pewność że wyjdziemy z...
~Sylwia
1

dodano: 13 listopada 2025

Aga - ocena Bardzo profesjonalna i miła obsługa :) Fach w ręku i znajomość potrzeb...
~Aga
1

Monix - ocena Niezapomniane wrażenia...Które wracają przy każdym myciu włosów czy...
~Monix
1

Jolanta Domańska - ocena Przemiła wizyta. Profesjonalizm i perfekcja. Pani Monika słucha klienta i...
~Jolanta Domańska
1

dodano: 14 listopada 2025

Ewa - ocena Polecam Panią Monikę. Świetna fryzjerka która rzetelnie słucha i doradza.
~Ewa
1

dodano: 16 listopada 2025

Agata - ocena Świetna fryzjerka! Monika uważnie słucha i proponuje najlepsze rozwiązania w...
~Agata
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 6 listopada 2025

Lidia - ocena Byłam już 2 raz u Pani Moniki, polecam z całego serca
~Lidia
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 3 listopada 2025

Gosia - ocena Pani Monika stworzyła cudowne miejsce. Już od samego wejścia czuć dobrą...
~Gosia
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 14 października 2025

Ania Kotuła - ocena Jestem bardzo zadowolona z wizyty! Pani Monika świetnie ścięła moje włosy...
~Ania Kotuła
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 17 września 2025

Gumiś - ocena Niesamowity talent i cudowne podejście do klienta. Dzięki niej włosy...
~Gumiś
1

dodano: 11 września 2025

Marta - ocena Pani Monika nie tylko świetnie strzyże, ale też naprawdę troszczy się o...
~Marta
-

dodano: 11 września 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry