Widok

Atrakcyjna 27 latka bez partnera

Witam wszystkich. Dlaczego tak się dzieje, ze jestem 27 letnią kobietą, zadbaną , atrakcyjną bez partnera ? Poznaje wielu facetów i wszystko im się we mnie podoba, komplementuja, spotykają się ze mną i zawsze kończy się tak samo, czyli odchodzą. Szukam w życiu realnym, jak i na portalach. Nie jestem desperatka. Szukam w miarę przystojnego, kulturalnego ,zaradnego faceta. Czy w dzisiejszych czasach faceci nie chcą się wiązać?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Atrakcyjny, piszesz w swoich postach jakbyś się BARDZO znał. Napisz jaki Ty masz statut rodzinny? Czyżby taki że "stwórzmy" sobie dziecko itd. i jesteś społecznie oki? Co do reszty to hmm zrobiło się tu "weź mnie, nie bo mnie..." a to to chyba na ogłoszenia towarzyskie "szukam 2 połówki" pasuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Atrakcyjny, piszesz w swoich postach jakbyś się BARDZO znał. Napisz jaki Ty masz statut rodzinny? Czyżby taki że "stwórzmy" sobie dziecko itd. i jesteś społecznie oki? Co do reszty to hmm zrobiło się tu "weź mnie, nie bo mnie..." atomowej to to chyba na ogłoszenia towarzyskie "szukam 2 połówki" pasuje
Ilona jak jesteś atrakcyjna kobieta to odezwij się na mieczykz4m@gmail.com
Hej tu ilona ja tez nie mam facta jakos daje rade mam 27 lat glowa do gory
Hej ja tez jestem sama bez faceta

Przecież spotkałem się z Tobą, i zapytałem się Ciebie czy bedziesz moją żoną, odpowiedziałaś NIE...

odezwij się
Możemy sie poznac
To że jesteś ładna nic nie znaczy może z tobą jest coś nie tak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przejdź się na trening koszykówki w Qumplach u nas w szkole, a trener Ci się spodoba i chyba wolny (obrączki nie ma). Znam go słabo ale duży plus. Gdybym faceta nie miała to sama bym spróbowała :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie pisz do nas brzydalu!

m.pudysiak@wp.pl (35 lat)

Nie skumałem tego... nie dość że miejsca parkingowe dla inwalidów są szerokie to jeszcze z reguły w najlepszym miejscu - ja tam zazdroszczę im tych miejsc...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Argument po stokroć powtarzany przez kobiety uwodzące żonatych;)
Ale gdyby to była choć trochę prawda, nie mięlibyśmy tylu rozwodów.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

hej , ja pewnie do Ciebie nie pasuję , ale coś Ci powiem , może to już słyszałaś . Faceci są jak miejsca parkingowe , te dobre są już zajęte , zostają tylko te dla inwalidów. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko zależy od wielu czynników i od charakteru obydwu ludzi jest tak że np ty masz dobry charakter a inni myślą może o przełomowym związku co tobie się nie podoba i tu się związek kończy ja jestem zdania takiego że jeśli masz trafić na tego jedynego to trafisz nie poddawaj się życzę Powodzenia

Atrakcyjna 27 latko daj jakiś namiar na siebie chętnie z toba się spotkam :-)
Hej mam 28lat lat 500683848 napisz a wysle ci zdj

Myślę, że nie jest to kwestia płci, ale osoby. Dla mnie spotkanie sam na sam z kobietą +5/-15 to spotkanie z "potencjalną partnerką" (osobą, którą mogę pokochać). Zresztą podobnie podchodzę do rozmów 1:1 w necie.

Problem leży w tym, czy ktoś szuka partnera czy miłości.
Miłość to uczucie, nie musi być odwzajemnione i nie podlega oczekiwaniom.
Szukanie partnera wymaga określenia, w czym ten partner ma nam partnerować, czyli wymaga oczekiwań.

Żyjemy w czasach, gdzie wiele osób potrafi w różny sposób zaspokajać swoje potrzeby. Mogą używać partnera do seksu, ale wcale go nie potrzebują, bo mogą te potrzeby zaspokoić samemu lub z kimkolwiek, kto się napatoczy (a o to nie problem). Mają setki znajomych w necie, z którymi mogą pogadać, kilkunastu którzy w życiu realnym mogą zaspokoić ich potrzeby społeczne; wyjście do kina, teatru, na spacer, na rower, i kilku, których mogą zaprosić na wieczór, by nie siedzieć w pustym domu. Czasami ktoś ma potrzebę stworzenia związku partnerskiego, którego celem będzie stworzenie i wychowanie dzieci lub zaspokojenie potrzeb społeczeństwa i najbliższych, aby mieć kogoś zacnego u swojego boku, tym samym podkreślając, że popiera i podtrzymuje społeczny ład.

Błąd jaki popełnia większość, to chęć posiadania partnera, który zaspokoi wszystkie ich potrzeby, te potrzeby osób trzecich, a jeszcze im ugotuje, posprząta, zrobi masaż i pouczy norweskiego. Kogoś kto umie wszystko, ma wszystko, da im wszystko, a do tego zawsze będzie mieć dla nich czas, z chęcią będzie im służyć i nigdy nie będzie zmęczony ani w złym humorze.

I zwykle taki przekaz facet otrzymuje na pierwszej randce, choć skromniej ubrany w słowach, coś bardziej jak "szukam kogoś normalnego, prawdziwego mężczyzny, który będzie o mnie zabiegał, kochał i traktował jak księżniczkę".
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciacho, wypowiadasz się jak ekspert, który ma w tej dziedzinie niezliczone pasmo sukcesów ;)
do góry