Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zenon - opinia wątek zamknięty super obsługa , profesjonalne podejście do klienta
~Zenon
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 lipca 2019

Polecam wątek zamknięty Korzystam od lat, zawsze szybko i miło i co najważniejsze sprawnie.
~jurek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 listopada 2017

Kiedyś było dobrze wątek zamknięty A teraz niekoniecznie, co prawda umówienie się na konkretną godzinę jest...
~Unikać
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 listopada 2017

wymiana opon wątek zamknięty korzystam z tego warsztatu od paru sezonów, chociaż nie jest mi tam już "po...
~JOE
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 listopada 2016

ok wątek zamknięty wszystko ok
~Mirek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 listopada 2014

Niepozorny warsztat z profesjonalną obsługą wątek zamknięty Skorzystałem ostatnio z usług tego warsztatu z polecenia znajomego. Z...
~Roman
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 maja 2013

:) wątek zamknięty Jestem zadowolony z jakości wykonywanych usług w tej firmie - korzystam z...
~seba
-

dodano: 8 maja 2013

(...) wątek zamknięty Witam zakupiła u Pana Marcina 4 opony letnie używażne, muszę państwu...
~max79
-

dodano: 20 kwietnia 2013

Pełna profeska wątek zamknięty Szybka wymiana, w trakcie czekania kawka i wygodne biuro POLECAM !
~Q
-

dodano: 21 sierpnia 2012

Bardzo profesjonalny zakład i rzetelna obsługa wątek zamknięty Jestem jednym z pierwszych klientów Auto-Active i bardzo sobie chwalę obsługę...
~Waldi
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 listopada 2011

Szybko i sprawnie wątek zamknięty Przekładka na alu zrobiona bardzo szybko, praktycznie zero czekania. Chłopaki...
~M.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 listopada 2010

tak jak powinno być wątek zamknięty super obsługa, doradzają w doborze opon i felg, poczekalnia z kawką...
~Tomek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry